19 hónapos baba szeme láttára még fel lehet disziteni a karácsonyfát? Vagy ha azt szeretnénk majd hogy a "Jézuska hozza a karácsonyfát"akkor már idén sem kéne hogy lássa?
Nálunk a díszeket, és a fenyőt hozza a Jézuska.
Díszíteni együtt díszítünk :)
hát, nálunk nem lehetett volna, levette volna simán, hogy nem a jézuska csinálta. amúgy a kislányom 2 éves lesz karácsonykor, és segíteni fog díszíteni, ui. nálunk csak az ajndélot hozza a jézuska, a fát nem. :)
válasszatok ki olyan díszeket, amik nem törékenyek, és azokkal foglalkozhat ő. legyen neki egy külön doboza, azokkal szórakozhat, a többi meg tabu.
Mi mindig együtt díszítjük a gyerekekkel
Jézuska nálunk nincs, a Télapó jön 24-én is.
Mi is mindig eggyütt díszítjük a fát 24-én. Nagy örömet okoz a gyerekeknek , hogy díszíthetik és a végén megcsodálhatják , hogy milyen szép lett a fa. Az ajándékokat viszont csak éjszaka kapják a Jézuskától.
Szerintem az eggyütt díszítés is közel hozza a családtagokat egymáshoz nagyon szép időtöltés , eggyütt a család.
Öt gyermekes anyuka
13:39
Nálunk mindig nagy szaloncukorevészetbe csap át a díszítés:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!