Mi a véleményetek a BABYVIT cseppről?
Ha az orvosod tanácsolta nyugodtan adjál.
Ha nem orvos, csak egy jó szándékú anyuka, akkor én inkább szakértőtől kérnék tanácsot, azaz az orvost kérdezném meg.
Én most kérdeztem az orvosomat a Cebion cseppről. Azt mondta, inkább adjak pl 1 mandarint minden nap, mint a cseppeket.
szia! nem ismerem a készítményt, de szerintem vitamintól nem sok baja lehet a kicsinek.
az én lányom is hasonló örökmözgó és nem hízott miután elkezdett állni, mászni (ő is 5-6 hónap között volt valamikor), még vért is vettek tőle - minden lelete negatív lett :)
most már 11 hónapos és egy hónap alatt hízott fél kg-ot! szerintem behozzák a lemaradást, nem kell aggódni!
az én kiscsajom azóta gyarapodik rohamosan, miután megtanult járni - szóval mozgásfejlődés első fő lépései kipipálva :)
szóval szerintem nem ártasz a vitaminnal, de nincs rá feltétlenül szükség.
Miért kellene nagyobbnak lennie??
Teljesen jó babád, úgy ahogy van.
5 hónapos, ő még pici, el sem kellet vona kezdeni gyümiktet, ha kész lenne rá, úgyis elfogadná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!