6 hós a lányom. Eddig két étkezést váltottam ki, mikor jöhet a következő?
Figyelt kérdés
Eszik délelőtt tízóraira gyümis tejpépet,és ebédre főzit,de azt most kezdtem 1 hete,és egy fél adagot eszik,húsosat.
Mikor lehet a következőt kiváltani,pl uzsit,és mivel érdemes?
Csak tápszeres baba.
2009. jan. 18. 21:19
1/1 anonim 

válasza:

szia, én amilyen gyorsan tudtam leálltam elég hamar a tápszerről. Fiam nem fogadta el, nem ízlett neki, főleg miután megkóstoltattam vele a főzelékeket. Hamar rákapott az ízére, és a tápot visszautasította. Igaz, mi 3 hónapos korunkban ettünk tápszert, utána már mindent ettünk szépen amit egy négy hós babának lehet. Szóval mi szinte egyik napról a másikra tértünk át, mert fiam visszautasította a rossz ízetlen műkaját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!