Mit tartalmaz a dm bababónusz kezdőcsomag?
akkor téged átvertek a boltban...
Amikor leadod a lapot, kapsz egy dobozkát, amiben kuponfüzet, végösszeg kedvezmény kupon, szórólapok vannak. A barátnőm pénteken váltotta ki, nem hiszem, hogy azóta változott.
Szia!
Én augusztusban szültem, pár napra rá regisztráltam. A végleges pontgyűjtő kártyát küldték októberben. November elején felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy mikor kapom meg az első csomagot? Adminisztrációs hiba történt, még egyszer egyeztették az adatokat, azt mondta a hölgy, hogy Karácsony környékén kapom meg. Minden hónap elején egyszerre veszek meg mindent, így először beváltottam a 25%-os kupont (amit a reg.-nél kaptam), azóta csak a 15%-ot tudtam használni (amit a pontokból gyűjtöttem).
Pedig az első csomagban szintén van 25%-os kupon, 50%-os C&A kupon, pelenkakupon, popsitörlőkupon…
Úgy néz ki, decemberben is csak a pontok utáni kedvezményt tudom felhasználni, mert holnap-holnapután megyek pelenkaszafarizni, a postás meg nem hozott semmit :-((( .
Ja!
Kedves első!
A Dm-be tudsz regisztrálni a baba 1 éves koráig (kell a szül. anyakönyvi kivonat). A honlapjukon fent van minden.
első válaszolónak!a Dm-be adnak egy kis füzetet azt kell kitölteni a baba 1 éves koráíg.
Egyetlen 1 kupont kaptam 5000 ft feletti vásárlás után 15% kedvezmény:)
Hát szuper ha átvertek:D majd meglátjuk.Azt mondta a mama postás hozza:D
2012 márciusától:
-Babanapló
-Kedvezmény füzet (csomó babáknak való kence, pelenka... és 1db vásárlás végösszegéből 15% kedvezmény 8000ft feletti vásárlás esetén)
-10dbos törlőkendő
-pelenka kiütés elleni krém 15ml
-babafürdető 50ml
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!