Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 halványpiros száraz folt...

2 halványpiros száraz folt arcon, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Amióta ilyen nagyon hideg van a fiamnak előjött 2 a tetején kissé száraz halványpiros folt a kis pofiján. Először azt hittem allergia, vagy ekcéma, ezért azonnal abbahagytam az összes tejterméket, sudocrem-el kentem és kapott Ca musc-ot. Mivel nem mutatott ettől javulást én azt gondolom, hogy valami más lehet...

Van valami ötletetek? Holnap hívom a dokit, de lehet, hogy csak az egészséges rendelésre viszem be, hogy ne kapjon el a betegrendelésen valamit.

Szerintetek mit próbáljak addig?

9 hós

2010. dec. 5. 10:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Zöld neogranormon. 3-4 napig napi 2-3 alkalommal kendd, elmúlik. A hidegtől van
2010. dec. 5. 11:00
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi kipróbálom!
2010. dec. 5. 11:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekünk is volt ilyen. Egyre nagyobb lett, hiába kentem mindenfélével.

Elmentünk a bőrgyógyászhoz, írt rá krémet.

Azt mondta, hogy kiszárad a bőr, és ott megtapadnak a bacik. Ezért egyre nagyobb foltban fog előjönni, terjeszkedik a fertőzés miatt.

Gyógyszertári kikeverős krémet kaptunk, nagyon kellett vele vigyázni, mert megfogta a gyerek ruháját, ágyneműjét. Viszont használt és utána sem jött elő többet.

2010. dec. 5. 12:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a gyógyszerész mondta hogy hideg allregia,és hogy kenjem a fürdetőkrémmel be. Valamennyit javult de még nemmúlt el.
2010. dec. 5. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!