Vizeset folyat vissza a szájából az 5 hós babám, miért van?
Figyelt kérdés
Anyatejezünk és tápszerezünk is, tejfehérje mentes tápszert kapunk. Sokszor bukik, de néha víztisztát hány ki, kaptunk nutrilont tápszersűrítőnek, na attól mindent kihányt. A tápszersűrítő nélkül is sokat bukik és néha olyat mintha csak a vizet engedné vissza.2010. dec. 5. 10:10
1/6 anonim válasza:
Nálunk is van ilyen, kábé egy hónapja kezdte. 4 hónapos és egy hetes, és csak anyatejes. Nem tudom, hogy mért van, sokaktól olvastam, hogy tapasztal ilyet. Valószínű az első tejet hányta ki.
2/6 anonim válasza:
Nálunk is volt,kiderült,hogy gyomorsav.Milyen az illata,mint a hányásnak,mert akkor szerintem sav lesz.
3/6 A kérdező kommentje:
jesszus gyomorsav? hát olyasmi mint a bukásnak... és mit csináltok vele? mi voltunk gasztroenterológusnál, de csak a nutrinolt hajtogatja... Savra mit adsz neki? Mi tejfehérje érzékenyek is vagyunk, a sok savtól is hányhat? írj üdv
2010. dec. 5. 20:55
4/6 anonim válasza:
Nálunk is így volt, de nem vittem sehova, mert doki szerint ha a bukás mellett hízik, akkor nincs gond.
Pedig volt, hogy rengeteg visszajött.
Aztán egyszer csak zárult a gyomorszáj, és megszűnt!
5/6 anonim válasza:
Szia,mi a tápszersűritő mellé mollitium nevezetű sav lekötőt kapunk napi 3-szor.Szerintem kérdezd meg a háziorvost,nálunk is bukás szaga volt,de nem ijesztgetni akarlak,csak nehogy felmaródjon a kicsi nyelőcsöve.
6/6 A kérdező kommentje:
háziorvos is felírhatja vagy csak házi gyermekorvos nem tudod? üdv
2010. dec. 6. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!