Baj ha meg ket orankent eszik?
Figyelt kérdés
4es fel hos.a pici.most 8,5kilo.nem sovany az biztos;)este mar szepen alszik(kb.egyszer fel kell)a sulya miatt kerdezem,mert egy picit husika,hogy nem baj e,hogy 2orankent eszik.nem e kellene lassan hoabbitanom.2009. jan. 18. 07:18
1/5 anonim 

válasza:

Igény szerint adj a picinek, az a legjobb neki. Az én lányom 5 és fél hónapos, ma éjjel pl. óránként enni kért. Végülis ő tudja, mikor éhes.:-) A súlya miatt ne aggódj, én is folyton ettem, két éves koromig elég duci voltam, aztán hirtelen megnyúltam és sose voltak súlyproblémáim.
2/5 A kérdező kommentje:
koszonom szepen picit megnyugtattal.;))
2009. jan. 18. 09:53
3/5 anonim 

válasza:

Az én fiam 7,5 hónapos és még néha előfordul,hogy 2 óránként kéri a cicit.Igaz az éjszakákat általában átalussza már 2 hónapos korától.Én akkor etetem amikor kéri.
4/5 A kérdező kommentje:
a sulya miatt kerdeztem,mert volt mar,hogy meglett mondva,hogy jobb ha elviszem dokihoz megnezetni,mert,hogy picit nagyobb a sulya.
2009. jan. 18. 11:06
5/5 anonim 

válasza:

A hugom kislánya is husis baba volt picinek,de amikor elkezdett mászni,járni és növekedni akkor szépen fokozatosan eltüntek a hurkák.Most 11 éves a leányzó és nagyon szép vékony.Ha anyatejes a picid,akkor végképp nem kell aggódnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!