Lehet, hogy a fogzástól ilyen csúnya kiütéses az arca a kisbabámnak?
Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 14:45
1/4 anonim válasza:
Piros és fel van marva?
Igen.
Megváltozik a nyál szerkezete és azért van. A fenekénél is ilyen piros lesz majd kened be popsikenőccsel és gyakrabban cseréljetek pelust de a levegőztetés is sokat segit hogy ne páljon be.
Arcra én baba zsiros kenőcsöt kentem.
2/4 anonim válasza:
Betadin kenőcsöt használj az arcára az akár 1 nap alatt elmulasztja.A fenekén nekem nem volt kiütés,sem pirosság,bár nem nagyon ment a hasa a fogzástól hála istennek.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors válaszokat!
Hála égnek, a popója szép, de az arcán egyre több a piros pötty és folt. Mintha pörkösödne is a közepük. És igen, állandóan a szájában van a keze, nagyon nyálzik. (A 4 kisőrlője jön - már 2 hónapja...).
2010. dec. 4. 14:59
4/4 anonim válasza:
A nyálzástól az én fiamnak is ilyen pörkös féle volt a kiütése:)
kenegesd gyakran és nem lesz gond
minden jót:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!