Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kap a mikulastol 2 eves...

Mit kap a mikulastol 2 eves lanyotok?

Figyelt kérdés
nem tudom mit kene neki venni ami hasznara is valik es jo jatek is.
2010. dec. 4. 13:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát mi a mikulást nem "lihegjük túl". :) Kap csokimikulást és egy db világítós labdát. :) És elvisszük két helyre is, hogy lásson mikulást :)
2010. dec. 4. 13:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Es Karacsonyra mir kene neki venni? Az ara nem szamit. Lehet hogy butan nez ki hogy ilyesmit kerdek de egyszeruen nem tudjuk mi lenne neki hasznos ,mert rengeteg macija,babaja,labdaja jateka van .
2010. dec. 4. 13:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk a december elég sűrű, Mikulás, szülinap és karácsony. Rengeteg ötletem van a kislányomnak: fa kirakók (12 db-os, imádja őket), foglalkoztató füzetek, gyurma, kifestő, nyomda, könyvek (bármilyen mennyiségben, nagyon szeret olvasni), fa fűzős játék (egy hosszú madzagra kell gyümölcsöket vagy akármilyen más alakzatokat felfűzni), fa vonat (tescoban most akciós :) ), farm (épület állatokkal, emberekkel, zöldégekkel), játszósátor. Ezeknek a nagy részét már megvettem, szétosztottam a rokonságban, de biztos látok majd még olyat, ami tetszeni fog (de azért mást már nem veszek). Szerintem ez az a kor, amikor rengeteg dolgot lehet venni nekik.

Remélem, tudtam segíteni.

2010. dec. 4. 14:09
 4/6 anonim ***** válasza:

A Mikulást mi sem visszük túlzásba.Kap egy csoki mikulást ,kindertojást.És vettem bele neki egy Barbie-s újságot,van benne egy kis mágneses rajztábla,meg egy kalendárium.

Karácsonyra tippek még:pl játékkonyha,különböző szerepjátékok(konyhai kellékek,vasaló,porszívó,hajszárító),szobacsúszda,sztal kis székkel,rajztábla + amit az előttem válaszoló felsorolt! :)

2010. dec. 4. 16:03
 5/6 anonim ***** válasza:

szia

igaz nekem fiam van de azért leírom

mikulásra:

édesség, gyümölcs és vettem ma neki egy kis takarító csomagot, kislapát söprű szivacs mert nagyon szeret takarítani ez csak 300ft volt nem vittük túlzásba.

hozzánk holnap jön a mikulás (papa lesz beöltözve) rokonoktól nem tudom mit kap.

karácsonyra tőlünk barkácskészletet kap, barkácskocsival

2010. dec. 4. 17:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Boldog mikulat mindenkinek!!! Majd megirom hogy mit kapott a csajszi.
2010. dec. 5. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!