Mit kap a mikulastol 2 eves lanyotok?
Szia!
Nálunk a december elég sűrű, Mikulás, szülinap és karácsony. Rengeteg ötletem van a kislányomnak: fa kirakók (12 db-os, imádja őket), foglalkoztató füzetek, gyurma, kifestő, nyomda, könyvek (bármilyen mennyiségben, nagyon szeret olvasni), fa fűzős játék (egy hosszú madzagra kell gyümölcsöket vagy akármilyen más alakzatokat felfűzni), fa vonat (tescoban most akciós :) ), farm (épület állatokkal, emberekkel, zöldégekkel), játszósátor. Ezeknek a nagy részét már megvettem, szétosztottam a rokonságban, de biztos látok majd még olyat, ami tetszeni fog (de azért mást már nem veszek). Szerintem ez az a kor, amikor rengeteg dolgot lehet venni nekik.
Remélem, tudtam segíteni.
A Mikulást mi sem visszük túlzásba.Kap egy csoki mikulást ,kindertojást.És vettem bele neki egy Barbie-s újságot,van benne egy kis mágneses rajztábla,meg egy kalendárium.
Karácsonyra tippek még:pl játékkonyha,különböző szerepjátékok(konyhai kellékek,vasaló,porszívó,hajszárító),szobacsúszda,sztal kis székkel,rajztábla + amit az előttem válaszoló felsorolt! :)
szia
igaz nekem fiam van de azért leírom
mikulásra:
édesség, gyümölcs és vettem ma neki egy kis takarító csomagot, kislapát söprű szivacs mert nagyon szeret takarítani ez csak 300ft volt nem vittük túlzásba.
hozzánk holnap jön a mikulás (papa lesz beöltözve) rokonoktól nem tudom mit kap.
karácsonyra tőlünk barkácskészletet kap, barkácskocsival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!