Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy kell a Scamp "zsákbamacsk...

Hogy kell a Scamp "zsákbamacskát" megrendelni?

Figyelt kérdés
Hogyan kezdjem?Valaki útba igazítana,aki már rendelt?
2010. dec. 3. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
2010. dec. 4. 07:51
 2/4 A kérdező kommentje:
:) köszi,eddig én is eljutottam,de utána??Hm,egyszerüen nem jövök rá,hol találom az "utat"...
2010. dec. 4. 14:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ugy, mmint a tobbit. Kategorian belul kivalasztod a meretet es a darab szamot, kosarba teszed, majd elkuldod a megrendelest. Ha nem problema, hogy egy azon meretbol es kategoriabol 2 egyformat kapj (pl ha ikreid vannak, vagy a masik ajandekba megy), akkor azt a megrendelesnel a megjegyzesekhez kell irnod. Azt, hogy mit kapsz, azt csak a csomag kibontasakor fogod megtudni. Tobbszor rendeltem mar zsakbamacskat, meg sosem csalodtam. Volt, aminek meg jobban orultem, mint az altalam valasztottnak. Ha van meg vmilyen kerdesed, nyugodtan irj.
2010. dec. 6. 14:07
 4/4 A kérdező kommentje:

Szia!Ne haragudj,hogy csak most írok!Sikerült!Tök egyszerü,csak épp vmit szem elöl tévesztettem... :)

Köszi a segítséged!

2010. dec. 8. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!