Mi okozhatta babámnál a kiütéseket? Bővebben lent
Nálunk elég sokszor volt "pötyitisz".Egyetlen egyszer okozta étel, ami a banán volt.Legtöbb esetben inkább a mosószer, fürdető stb. volt a hibás.
Nem hiszem (bár nem vagyok orvos), hogy a sütőtök okozta volna a gondot, de szerintem biztos ami biztos ne add egy darabig.Vannak babák, akik érzékenyebben reagálnak az új ételekre, viszont akkor az csalánkiütés formájában jelentkezik.
Második vagyok.Nálunk sem volt új dolog a múltkor, mégis pötyis lett.A dokink azt mondta, hogy egy ideig bírta babám bőre a pelust, aztáncsak megunta.Telítődött azzal az anyaggal a szervezete.Képzeld!14 hónap után lett allergiás egy bizonyos pelenkára.Váltottunk, és azóta semmi baja.
Én is csodálkoztam, hogy ilyen van.
Biztos ami biztos, csakis mindenből gyógyszertárit használunk.
Hát igen. Lehet, hogy nálatok a dentinox a ludas.Ha nem, akkor úgyis kijönnek ismét a pöttyök.Remélem azért meggyógyul a babád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!