Kinek mi vált be fogzás idején fájdalomcsillapításra?
Figyelt kérdés
A Dentinox nem igazán vált be. Azon kívül?2010. dec. 3. 13:04
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi! És a Nurofent hogyan? Lefekvés előtt?
2010. dec. 3. 13:07
4/9 anonim válasza:
én lefekvés előtt adtam neki! Végig aludta az éjszakát! Volt, hogy éjjel jött rá a fogfájás akkor éjjel adtam! Napközben nem adtam neki soha!
6/9 anonim válasza:
Amikor kell neki, nálunk főleg este kellett, nappal elvolt. Ha nem adod az egész adagot, akkor adhatod tovább mint 3 nap, mert elvileg csak addig szabad adni. De ez a teljes dózisra vonatkozik.
7/9 anonim válasza:
Szia! Nálunk is nagy szenvedés a fogzás:(Én ha már minden kötél szakad germicid kúpot adok neki és csodákat tesz!Próbáltam néhányszor a nurofen szuszpenziót,de ki nem állhatja az ízét,egyszerűen nem lehet beadni neki:(
8/9 anonim válasza:
Csak a Panadol szuszpenzió hatott.
9/9 anonim válasza:
Naponta többször kapja a chamomilla vulgaris ch 15 vagy 30-as golyókat, ez leég szokott lenni. Ha mégsem, akkor a Germicid-C kúpot adom neki este. A "C"-ben nyugtató is van, nem csak fájdaomcsillap., így aludni is tud...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!