Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » április közepén születő...

április közepén születő babának elég a harisnya és nadráég kabáttal vagy kell overál?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 09:51
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell overall. Elég a bundazsák és a nadrág meg a felső bár jobb a bundazsák mert a köldöke miatt a rugdalozó jobb lesz neki mint a nadrág és a harisnya..

Az is csak akkor ha kiviszitek az első pár hétben ha nem nagyon fogtok kimozdulni akkor nem kell mert májusban már egész jó idő van júniusban meg medárd vagy napsütés.

Használtan venném az overallt v. bundazsákot, mert csak pár hétig kell majd.

2010. dec. 3. 09:56
 2/5 anonim ***** válasza:
én inkább vastag bodyt, rugit szereznék be, meg vastag pulcsit +meleg takarót.
2010. dec. 3. 10:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem kell overál. Ha hidegebb van, betakarod még egy plusz pléddel és kész. Szerintem jó idő lesz már akkor.
2010. dec. 3. 11:08
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!
2010. dec. 3. 11:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát én vettem overált a fiamnak, idén áprilisi baba!Szerintem kell, nem tudhatod, milyen idő lesz. Amikor mi hazavittük a babát, baromi hideg volt, és esett az eső...

Az overál, amit vettünk, kb 1200 ft volt, a Tescoban, tök új, csak nagy árleszállítás volt. Ezért 2 overált vettünk, egy hazahozósat, meg egy 6-9 hósat, azt most hordja a fiam.

Ha tudsz olcsón venni, inkább vegyél!Legfeljebb nem öltöztetitek annyira alá.

2010. dec. 3. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!