Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 honapos babanak adhatok,...

9 honapos babanak adhatok, tojasrantottat vacsira?

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 16:07
 1/10 anonim ***** válasza:
ha gondolod adj, nincs törvény, ami tiltja.:) én nem adtam ennyi idősen még. szerintem a fehérjével ráérsz még.
2010. dec. 2. 16:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Én még várnék vele. Eleve egy olajban sült étel nem igazán babagyomorba való, ezek 1 éves kor fölött ajánlottak. Különben m,e a tojásfehérje is csak 1 éves kor fölött adható.
2010. dec. 2. 16:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is várj! Ha tojást akarsz adni főtt tojás sárgájával kezdd!
2010. dec. 2. 16:11
 4/10 anonim ***** válasza:
inkább még ne...
2010. dec. 2. 16:14
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
Kisfiam 10 honapos es en mar adtam neki. Nagyon szereti foleg zoldsegekkel keverve. En sosem csinaltam olajba hanem egy pici vajat olvasztok meg es ebbe teszem. En magamnak sem csinaltam soha olajba de ahany haz annyi szokas. :) Kedvence a brokkkolis-hagymas-sajtos rantotta. Vajban megfuttatom az aprora vagott hagymat, utanna felontom egy pici vizzel ebbe megprolom a brokkolit, amikor mar teljesen elfott a viz raontom a felvert tojast es jol atsutom. Sajtot szorok a tetejere. Szoktam kulombozo zoldsegekkel varialni. Lehet mar talakoztal a valaszommal de en azert adok neki tojast mer kulfoldon a 12 honapos oltas tojasfeherjet tartalmaz es itt elobb kell bevezetni mert ha alergias ra a baba akkor idobe kell szolni. Tudom otthon mas a helyzet, ugyhogy ha ugy erzed akkor varjatok meg.
2010. dec. 2. 16:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Én még nem adnék.
2010. dec. 2. 17:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Fehérjét ugye nem kaphat, ha nagyon adni akarsz, akkor szerintem úgy csináld, hogy csak egy tojásnak a fehérjét rakod bele, a többinek csak a sárgáját, és vajon süsd meg.

Ha nincsen a családotokban allergiás, akkor a babád nem valószínű, hogy hajlamos rá.Semmi baja nem lesz valószínűleg.

2010. dec. 2. 17:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Az olaj jobb, mint a vaj.
2010. dec. 2. 18:22
 9/10 anonim ***** válasza:
adhatsz,de csak sárgáját.egy csepp olajon süsd meg,az olaj kell a szervezetnek,attól nem lesz baja.
2010. dec. 2. 21:07
 10/10 anonim válasza:

szerintem ahogy az anyai ösztöneid súgják. :)

ha úgy gondolod szerintem adhatsz neki, én adnék ha szeretné. :)

2010. dec. 29. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!