Honnan tudni, hogy mekkora ruhát érdemes venni a babának? 24 hetes terhes vagyok, és van egy oldal ahol most leárazták a babaruhákat, érdemes most venni? és ha igen akkor milyen méretet? 0-3hós?
Én vettem -tavaly ilyenkor:)- 0-0 méretet is és 0-3 ig. A babám átlag súllyal, 3500 gr. született és 58 c-rell. Az első hónapban a 0-0, illetve az 56-os méret állt jól rajta, később már a 0-3 hónapost is ráadhattam. Vegyél néhány darab 0-0/56-sat is!
A barátnőmnek 34. hétben született a babája 2800 grammal, 49 cm-rell, és még az 50 méret, (ami kisebb a 0-0 nál!)is nagy volt az első hetekben.
De nem erre kell felkészülni:)!
Hol van az akció? Linkelnéd?
Köszi.
Boldog babavárást!
Nekünk most 2 hónapos a kicsi, de még mindig 56-os ruhákat hord. (54 centivel született)
Valóban nem kell sok 56-os (0-0-ás), de nálunk is sokszor van pisi, kaki a rucin...így van, hogy napjában többször kell cserélni. Összesen 8 rugdalózónk van, bodyból sok van, mert kaptuk (de ebből is kell szerintem 8-10 db). - Leginkább ezeket hordja a lakásban. S így is két-három naponta mosunk.
Overálból 62-est vettünk. Még nagy rá, de végül is nem baj, így legalább nem lóg ki a keze belőle. :)
Amúgy mi is inkább 62-esből (0-3) szerelkeztünk fel, de most még az nagy rá, viszont mindenképpen érdemes szerintem vásárolnod belőle, főleg ha jó az akció.
Köszi a segítséget!
Találtam egy boltot is, használt ruha, de nagyon jó állapotú kis ruhák voltak, 3-400 ft-ért.
és ezt az oldalt, bár napja még minden 360 ft volt, ha jól látom most 460.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!