Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem túl sűrű? Elhagyhatom a...

Nem túl sűrű? Elhagyhatom a 15órás tápszert?

Figyelt kérdés
7hósa babám.napirend így néz ki:6körül megébred,120-150ml tápszer,visszaalszik8ig.fél10-10 tízórai.:gyümi:fél bébiétel.12kor ebéd:főzelék:200ml.utána alszik.15-kor tápszer.17.30:tejpép gyümivel.19.30 fürcsi,tápszer,8kor alvás.hajnalba még egyszer felsír akkor tea.
2009. jan. 17. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem sűrű, nagyon jó a napirended, teljesen szuper, szerintem ne változtass rajta.

Egy kétgyermekes anyuka

2009. jan. 17. 09:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,ugy veszem észre,hogy a babám igényli is,csakhát hallok ilyeneket,hogy már rég 4óránként kellene ennie.azért kérdeztem rá.
2009. jan. 17. 09:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

8hós a babócám és hasonló a napirendünk.SZERINTEM OKÉS!Pussz

2009. jan. 17. 09:57
 4/4 anonim ***** válasza:
az én manóm is 8 hónapos, napi 5ször eszik, éjjel egyáltalán nem. én azt olvastam, hogy már elég nekik a napi 3 kaja. hááát én nem így tapasztaltam.
2009. jan. 17. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!