Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sedatif PC, Viburcol kúp vagy...

Sedatif PC, Viburcol kúp vagy chamomilla? Melyiket adjam, mert már nem birom.

Figyelt kérdés
Melyiket adjam 4hónapos fiamnak?Valami szörnyű amit művel az elmult hetekben,napokban,pláne ma....ma megállás nélkül ordit,jobban mondva már visit,úgy sir,ha ölbe van,ha ágyon,bárhol,akkor is,sehogyse jó neki,cicizés közbe is ezt csinálja,már nem birom,kivagyok,és tehetetlen hogy nemtudom mi baja szegénynek.Megfesziti magát,tömködi az öklét egész nap,a foga tuti jön,nem is 1,ezt már észre vettem több mint 1hónapja,mellette a hasa fáj szerintem,azért fesziti magát,az meg valószinű a gyógyszertől amit szednie kell,sajnos azt hónapokig kell neki,ezért nem hagyhatom abba,nemtudom azzal mi lesz,ha addig ezt fogja csinálni,megbolondulok...már pár hetes korában sem segitett semelyik hasfájós"csodaszer",úgyhogy azt ne is irjátok.Ezek közül melyiket adjam neki szerintetek?Vagy adhatok neki többfélét is?Bárcsak segitene valami...éjjel is ez van,félóránként-óránként felébred,"rángatózik",vagyis inkább tekeredik,arra kel hogy gondolom görcsöl a hasa,mert néha pukizik közbe hallom,és mindig erre kel fel szegény,annyira sajnálom,és senki nemtud segiteni,mert mindent kipróbáltunk ami lehetséges már,kivéve ezeket...éjjel is van hogy az öklét tömi a szájába,hiába evett,szóval nem azért mert éhes.
2010. dec. 1. 14:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hátrafeszíti magát?
2010. dec. 1. 14:59
 2/11 anonim ***** válasza:
a fogára chamomilla, a hasa miatt viszont vidd vissza a dokihoz és kérj másik gyógyszert.
2010. dec. 1. 15:02
 3/11 A kérdező kommentje:
igen,hátra fesziti,a gyógyszer helyett nincs más,nem helyettesithető,csak az van,de muszáj szednie,úgyhogy sajnos ezt kell...
2010. dec. 1. 15:06
 4/11 anonim ***** válasza:

Szegénykém!

Hát én mindig nagyon nyitottan nyúltam/nyúlok a homeos cuccokhoz.

Amikor pici volt, a hasfájására és a nem alvására több szert is kipróbáltunk.

Köztük volta chamommilla, hát semmit nem ért nálunk.

Most a foga miatt küzdünk, és nagy hévvel kiváltottam két adag viburcol kúpot. Semmi javulás.

Meglepődve olvasom, hogy sokaknál pedig hat, és csalódott vagyok, hogy nálunk miért nem.

Egy próbát megérnek ezek a szerek, hátha ti a szerencsések közé tartoztok.

2010. dec. 1. 15:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor dioscorea villosa 9ch-t adnék 15-ös chamomillával. Ha nagyon rosszul van, akkor lehet 20 percenként adni (homeos gyerekorvos tanácsolta így) , nekünk ez bejött.
2010. dec. 1. 15:11
 6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm.igen,én is csak reménykedek hogy használ,de amilyen szerencsétlen vagyok,tuti nemfog....de bizom benne azért..Ez a dioscorea ez mire való?
2010. dec. 1. 15:16
 7/11 anonim ***** válasza:

hátrafeszítős hasfájásra :)

Az én fickóm ilyenkor teljes ívben megferszül hátra, nyaka, mindene és kifejezetten ilyen jellegű hasfájásra kaptuk ezt.

2010. dec. 1. 16:05
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm,már mondtam is anyumnak vegyen,remélem használ majd valamelyik..
2010. dec. 1. 16:45
 9/11 anonim ***** válasza:
használt? :)
2010. dec. 3. 21:56
 10/11 A kérdező kommentje:
nemigazán sajnos,de a viburcol mintha használt volna...adtam neki este fürdés után,8-hajnal 2ig aludt úgy,hogy nem kelt fel.Aztán 4-5között felkelt sajnos,és onnantól megint nem aludt vissza.Ez volt 2napig,hogy az elejét szépen végigalussza,hajnalba meg ugyanúgy kel.1nap volt,mikor este is ugyanúgy kelt.De hátha használni fog még,mert csak 2-3napja szedi.
2010. dec. 4. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!