11 hónapos kislányom reggel evett egy pici falatka rántottát. Kicsapta a kis hátát, mellkasát. Adtam neki Fenistil cseppet. Úgy néz ki most múlnak a pöttyök. Szerintetek vigyem orvoshoz? Vagy elmúlik? Most jelenleg alszik.
Szerintem nem kell ezért orvoshoz vinni, még elkap valamit most ebben a beteges időszakban. Szépen elmúlnak a kiütések, és ne adj egy ideg neki. Amúgy tuti attól van? ennyi idő alatt kijöttek rajta a pöttyök? még szinte meg sem emésztette.
Előtte tuti nem voltak ott a kis pöttyök.
Csak kérdezem, elhiszem, hogy attól van, csak megfordult a fejemben....
Szia!
Felesleges orvoshoz vinned, nem tud vele mit csinálni.
Jól tetted, hogy adtál neki Fenistilt. Az én lányom is sokmindenre allergiás, neki cetirizin cseppet írt a doki. Mikor valami kiüti akkor azt kap és mellé 1-2napig calcimusc-ot.
Ha van otthon akkor azt még adhatod neki a fenistil mellé.
Elsőnek!
Ha valaki valamire allergiás akkor már attól kijehet rajta ha csak a szájába veszi. Nem feltétlen kell megemésztenie. Hihetetlen, hogy az ilyen dolgok milyen gyorsan elő tudnak jönni.Persze az esetek többségében azért kell 1-2óra mire megjelennek a tünetek.
Változó, hogy meddig jöhet ki rajta. Nálunk volt, hogy 3napig tarott. Biztos vagy benne, hogy attól van?
A calciumot add neki még vagy 2napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!