Csak anyatejes babák anyukái - nem visel meg benneteket lelkileg a hozzátáplálás kezdete?
Lehet lepontozni, de szerintem te/ti betegek vagytok!
Szeressétek már EGÉSZSÉGESEN a gyerekeiteket!!!
Behányok már ettől a túlzott ősanya-szereptől.... menjetek költözzetek ki a pusztába, kössétek a melletekre a gyereketeket... ááááá....
Ja és én is szoptatok, 5 hótól hozzátáplálok, és örülök, hogy mást is eszik! Addig fogom szoptatni, amíg NEKI kell, NEKI jó, nem amíg nekem...
LEHET LEPONTOZNI!
Köszönöm a kötekedő választ is. Nyugi, nem pontozlak le. Kicsit erősnek érzem rám/ránk nézve...
Én is addig fogom szoptatni a babámat, ameddig ő akarja, nem tovább. És örömömet lelem abban, ahogy a főzeléket habzsolja. És igen, fontos, hogy most már más ételeket is kapjon. Csak tudod imádok szoptatni, és nekem igenis nehéz lelkileg az elválasztás kezdete. Az vígasztal, hogy majd lesz még több gyerekem, akikkel ezt újra átélhetem. Ősanya lennék ezért? Hát akkor az vagyok! :) (Amúgy semmi olyat nem teszek, amire ugorhatnál: kezdetektől külön szobában alszik, ötször szopik egy nap, éjszaka alszik... s mint látod, hetek óta hozzátáplálok. Nincs kitűzött célom, hogy meddig akarok szoptatni. Szóval nem vagyok a végletek embere, csak talán kicsit érzékeny.) Szia!
A válaszom nem kötekedő volt, hanem a véleményemet írtam le.
Nem bírom ezeket az eltúlzott marhaságokat, nem tartom teljesen normális dolognak!
Én is érzékeny vagyok... könnybe lábad a szemem, ha nézem a kisfiamat alvás közben... ha rámmosolyog... ha kacag... ha pár órára elválunk és az újratalálkozáskor szinte repül a karomba... ha más babákról szomorú híreket hallok... stb.
Ja és nyugodtan lehet lepontozni, épp azért írtam, nem is vártam mást! :)))))
Üdv!
Az én babám még anyatejes, 5 hós, de már várom, hogy megkezdjük a hozzátáplálást. Kicsit szenvedősek a szopik nálunk...sürgősségi császárral szültem, pár napig nem indult meg a tejem, utána a babám nem akart szopizni ezért bimbóvédőt használtunk, amitől cumizavaros lett. Majd utána volt egy időszak amikor szépen szopizott, majd az életünkben elég sok stresszes helyzet adódott, majdnem elment a tejem, most is küzdünk, mert most szopi sztrájkol a lányom :-( :-) Szóval én már várom, mert úgy érzem nem leszek annyira görcsös, hogy biztosan van elég tejem ? eleget evett a babám? :-)
Nagyon szép és meghitt dolog a szoptatás, de van akiknek sajnos nagyon meg kell küzdeni minden egyes szopinál. Én már várom a következő hónapot:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!