Milyen zenét szeretnek - vagy jó ha hallgatnak - a 9 hónapos babák?
Figyelt kérdés
Melyik CD-t vegyem meg? a ti babáitok mit szeretnek hallgatni? (Halász Judit? Grillusz?)2009. jan. 16. 17:44
1/7 anonim válasza:
Az én kisfiam a Snufit szereti és Lily babát.
2/7 anonim válasza:
óvodások aranyalbuma.Igaz csak 6,5 hónapos a lányom,de imádja.
3/7 anonim válasza:
Az én lányom születése óta - Raimond Lapot és a Judit és a Zenemanókat hallgatja. Azaz Raimond Lap zenéjét már pocis koromban hallgattuk, engem is megnyugtatott.
Ha nem kapcsolom be neki lefekvéskor már hiányolja:)
Egyébként neki is tetszik Csicsi és Lilybaba is.
Holnap lesz 8 hónapos.
4/7 anonim válasza:
Én voltam ezelőtt is-csak kifelejtettem az Alma együttest, nagyon aranyosak szerintem.
5/7 anonim válasza:
Szia!
Az én fiam 8 hónapos és imádja a pálkatapétert,brummbrumm brúnót,micimackót(Halász Jutka) és hasonló gyerekdalokat.De szereti a Depeche Mode-ot is,tegnap éppen a Metallicaért volt oda.Majdnem kiugrott az ölemből és egyfolytában vigyorgott!
Egy apuka
6/7 anonim válasza:
Csicsi, Halász Judit, Zenés-mondókák,és ami főnyeremény az altatáshoz Friderika-bölcsö dalok.(9hós anyuka)
7/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a tippeket :)
2009. jan. 17. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!