Hisztek ennek a borostyánláncnak? Vagy hasonló mint a homeosbogyók? Valaki hisz, valaki nem?

Szia!
Homeosbogyók beváltak a fogzásra! Inkább, mint, hogy fájdalom csillapítót, lidokaint adjak a pár hónapos gyerekemnek! Majd ha nagyobb lesz akkor adok neki fájdalom csillapított, de addig inkább természetes gyógyhatású készítményekkel segítek neki. Eddig mindig beváltak!!!!
Én a borostyánláncban kételkedem, de valakinek meg az vált be! ízlések és pofonok!
Boldog babázást kíván 8 hónapos anyuka!

Mármint mit mondott neked ez a borostyánlánc? Vigyázz, mert csak szédít :-)
Amúgy én is azért használnám, mert szép. Más haszna nincs - de ez nem elég?

Kedves utolsó válaszoló!
Hol tudnék venni ilyen láncot?

Nekünk van láncunk és mikor ráadtuk kb fél óra múlva majd "kiájult" a pihenőszékéből a keveset alvó nyafogós fiam....azóta jobban alszik.Egyik éjjel orditott mint akit nyúznak nem tudtam mi baja és reggel vettem észre hogy valahogy kikapcsolódott a lánc a nyakából.A homeópátiában is hiszek persze csak ha megfelelő a bogyó megválasztásával lehet hatásos anélkül semmit nem ér az egész....
7,5 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!