Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek gáz, ha apuka azt...

Szerintetek gáz, ha apuka azt mondja fél éves fiának, hogy fingottál? Meg a nyuszira, hogy gyere fiam, tépd szét a nyulat? Engem kicsit idegesít. Imádja a gyerekét, sokat foglalkozik vele, de ez nekem alpári. Csak nekem? Én dramatizálom túl?

Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 14:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
Miért lett mindenki lepontozva???
2010. nov. 30. 16:02
 12/17 anonim ***** válasza:
63%

Azért, mert jött a 93%-os népnevelő anyuka, és gondolom szépen lehúzott mindenkit. De ne beszéljünk így a gyerekhez, hogy fing, meg hogy tépd szét a nyuszit, mert ilyen csúnyán lepontoz minket... nahát-nahát, ejnye-bejnye.

Aztán majd csodálkozik, hogy a gyerek az oviból hazahozza az egyéb csúnya szavakat, mert otthon még olyat sem hallott soha, hogy például hülye.

2010. nov. 30. 16:06
 13/17 anonim ***** válasza:
47%

OFF:

"Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!"

ezért, és nem mindenki

2010. nov. 30. 16:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nagyon vegyes. Kislányom pukizik, de unokaöcsém fingik :) Anya létemre úgy tűnik én is tudok "csúnyákat" mondani: volt aki ledöbbent azon, hogy a kislányomra mmondtam (11 hónapos) hogy szexi kis segge van. Nincs semmiféle ferde hajlamom, egyszerűen imádom a gyerekem és gyönyörűnek találom, valószínű életkoromból adódóan nem azt mondtam, hogy szép kis fencikéje van (ezt Anyum mondogatja). Na, szóval csak annyit akartam, hogy nem kell mindent véresen komolyan venni. Amíg ezek vicces formában hangzanak el, szerintem semmi gond :)
2010. nov. 30. 16:56
 15/17 anonim ***** válasza:
87%

Szép...

Az enyém az egyik leghaszontalanabb válasz csak azért, mert nem mondom, hogy sz@rik, fingik, fosik a gyerek...

Az eszem megáll komolyan mondom!

2010. dec. 1. 09:24
 16/17 anonim ***** válasza:
85%

Kedves utolsó, én speciel azt a választ hasznosnak értékeltem, és a tépd szét a nyulat igen, az vicces, de a fing meg szar nem annyira. Amúgy meg nehezen hiszem, hogy ha nem pár hetes, hónapos lenne a gyereketek, hanem 4-5-6 éves, akkor nem szólnátok rá, hogy a fing nem szép szó.

a most már csak 90%-os népnevelő anyuka :D

2010. dec. 1. 11:40
 17/17 anonim ***** válasza:
82%
hááát lehet, h én vagyok renitens, de nem szólnék rá... vhogy nem érzem, h ez akkora bűn lenne.
2010. dec. 1. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!