Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az Avent varázsitatót mikortól...

Az Avent varázsitatót mikortól lehet használni? Tápszert is ihat benne a baba, vagy csak teára alkalmas?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 18:37
 1/3 kisnita ***** válasza:

Szia!

Én két hónapja rendeltem a Liberoról akkor volt 14 hónapos a fiam, de előbb is tudta volna használni csak akkora gyűlt össze a pontom :)

Kettő is van neki, a cicás is meg van meg a mosómedvés is. Mi nagyon szeretjük. Ez a fajta (a Liberós) tényleg csöpögésmentes és nem jön ki belőle semmi ha dobálja vagy rázza akkor sem. Viszont a másik két fajta Avent-es amit a DM-ben is lehet kapni, azok nem jók, mondta több barátnőm is, hogy nekik csöpög mind a két fajta, hiába írják rá hogy az is szelepes. Az egyik barátnőm kettőt is vett az egyik fajtából mert először azt hitte, hogy selejtes amit elsőnek vett, de a második is ugyan olyan volt. :S Úgyhogy ha venni akarsz akkor vagy vegyél a teszveszen ilyen Liberosat vagy a Libero oldalon tudsz rendelni 33 pontért.

Én kisfiam tápszert már nem iszik, de a tejet és a vizet is az itatóból issza. Szerintem tápszert is adhatsz benne.

2010. nov. 29. 19:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is adhatsz belőle tápszert. Cukros dolgot viszont csak pohárból adjál, nehogy elromoljanak a fogai, mert a cukros löttyben ázik.
2010. nov. 29. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Tápszert is adhatsz neki belőle.
2010. nov. 29. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!