Olyanok tapasztalatát várom, akiknek mellen alszik el a babájuk. Megterhelő? Mennyi idő, amíg elaszanak?
Figyelt kérdés
Az én 3 hetes babám nagyon nehezen alszik el, csakis cicin és akkor is mindig felkel, ha a kiságyba teszem. Mit cssinálhatnék jobban? Nem a cicizés zsvar csak az, hogy mikor letenném, mindig felkel. Ötleteket várnék. Köszönöm.2009. jan. 16. 10:53
11/14 anonim válasza:
Szia! 9 hónapja altatom mindig cicin, mert máshogy nem alszik el. Igen, van amikor elég megterhelő, viszont egy olyan csodálatos dolog, aminél bensőségesebbé semmi nem teszi egy anya és egy gyerek kapcsolatát! Használd tehát ki ezt az 1-2 évet, amíg lehetőséged van rá!
Nekem esténként 20 perc, amíg teljesen elalszik, napközben 5-10 perc is elég. Ha ennél korábban "szökök meg", észreveszi és felébred. Viszont ha kivárod a 20 percet, akkor már az alvás olyan fázisába kerül (mély alvás), amikor nehezebben ébred. (Ezt gyermekorvosok írták a neten.)
12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm! És , ha esetleg még kérdezhetnék valamit: Nektek nem eszi túl magát? Az én tejem folyamatosan termelődik, nincs olyan, hogy kiürült a cici. :) Ha lefejem, akkor sem. Ígyhát mindig megindul szegénykém szájába még akkor is, ha csak cumizik. Néha félre is nyel. :(
2009. jan. 16. 13:09
13/14 anonim válasza:
Ne aggódj, ha elég neki, abbahagyja, vagy ha mégsem, akkor kiböfizi. Azt mondják a szakértők (orvos, védőnő) is, hogy anyatejjel nem lehet túletetni a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!