Hány hónapos kortól és milyen időben lehet a babát "sport babakocsiba" sétálni vinni?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok,ami összecsukható és nem mózeskosaras.2009. jan. 16. 10:52
1/5 anonim válasza:
az én fiam már elég régóta abban ül, kb 5 hónapos kora óta, mert a mélykocsiban ordított, mert nem látott ki. elméletileg amikor tud ülni, beleteheted, kb fél éves kortól. kivinni kiviheted benne télen is, ha van rajta lábvédő, jól felöltözteted és kész.
2/5 A kérdező kommentje:
de mi még csak 2,5 hónaposak vagyunk,és mióta a hasán alszik egyszerűen nem marad meg a kocsiban,pedig már a fedelét is lehajtom :-(
2009. jan. 16. 11:26
3/5 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet!Kislányom 4 hónapos és az ágyban a hasán alszik,de a babakocsiban ugye háton ahol talán 20-30 percet alszik majd nézelődik és elkezd nyűglődni!V próbáld meg h ha olyan a hordozótok h rá lehet tenni a mózeskosár helyett a kerekes részre, és abba jobban kilát!Hátha.......
4/5 anonim válasza:
hát 2.5 hónaposan a soprtkocsi még tényleg gáz lenne, a babahordozós módszer jónak tűnik, bár a mi mélykocsinkra nem passzolt. én ezekben a kritikus hónapokban a teraszon babahordozóban levegőztettem, de persze élményre köze sincs ennek a sétához sajnos...
5/5 A kérdező kommentje:
a mi hordozónk egy ősrégi darab-esélytelen rá/bele rakni.marad a kenguru...vagy max arra fél órára hasra fektetem
2009. jan. 16. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!