Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felvegyem, ha nyüszög, vagy...

Felvegyem, ha nyüszög, vagy hagyjam, és hátha utána jobban elmarad?

Figyelt kérdés
Kisfiam 8,5 hós. Egyre többet szeretném, hogy a földön játsszon, hátha hamarosan elkezdene mászni. Egy darabig elgurulgat és játszik a gurulással megszerzett játékokkal, de utána elunja magát, és elkezd "kiabálni", hogy vegyem fel. Eddig állandóan felkaptam, de attól tartok, hogy így soha nem tanul meg mászni, illetve magában elleni. Aki hasonló helyzetben volt, mit csinált?
2010. nov. 29. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Én még nem nagyon hallottam olyat, hogy egy egészséges gyerek ne tanult volna meg mászni. Az én fiam 16,5 hós, de még most is néha a hátamra kötöm itthon, mert sokat akar kézben lenni, én meg csinálnám a dolgom.
2010. nov. 29. 14:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Én felvettem.

Hiányzol neki, érhető, h felveteti magát, ettől még megtanul mászni.

2010. nov. 29. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Hát csak azért mert unatkozik nem veszem fel. De hidd el meg fog tanulni mászni olyan nincs, hogy nem. Hogy sose lesz el magába ha felkapkodok annak nagyobb a veszélye.
2010. nov. 29. 14:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Ebben a korban van a 8 hónaposok szorongása, komolyan észreveszik, ha nincs a mami. De szerintem ne vedd fel, csak légy elérhető közelségben.
2010. nov. 29. 15:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is eléggé sokat volt kézben, én is felvettem, amikor sírt, mert tudtam, hogy én kellek neki. Ne aggódj, eljön az idő, amikor Te könyörögsz neki, hogy hadd öleld meg egy kicsit. 14 hós a kisfiam, és már alig érem utol, hogy megpuszilgassam.
2010. nov. 29. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!