Lehet tőle baja? (Forralatlan csapvízben mosott cumi. )
Figyelt kérdés
Anyukám vigyázott 6 hós babámra és mikor hazajöttem,mondta,hogy néhányszor leesett a cumi és megmosta.DE!Sima hideg csapvízben (forralatlan).Gondolom kicsit leszopizott belőle a Babám.Megijedtem kicsit.Ugye ennyitől nem lesz semmi baja?2010. nov. 29. 14:19
11/15 anonim válasza:
Mi lesz még ha elindul a csöppség? Van fogalmad róla mi mindent meg fog enni, mikor épp egy pillanatra elfordulsz? Ne parázz, nem kell a gyereket sterilen tartani, úgy erősödik az immunrendszere. Szerinted anyukád, hogyan nevelt fel téged?
12/15 anonim válasza:
6 hós kortól nem kell forralni a vizet, még azt sem amit iszik!
13/15 A kérdező kommentje:
Jól van na!Megérdemlem a kritikát!:D De mit tegyek,ha ilyen ráparázós vagyok?!Ez van!Mindenkinek köszönöm!
2010. nov. 29. 15:07
14/15 anonim válasza:
Nem cikizni akarlak, szo sincs rola.
Csak magamrol irok: nem tudom, hogy ez jo, vagy sem, de 2 gyermekem van, sajnos mindketto szinte tisztan tapszeres volt, szoval mostam cumisuveget eleget, de soha eszembe sem jutott, hogy ne csapvizzel mosogassam el, szoval nem is derengett, hogy a mosogatasra hasznalt vizet is sterilizalnom kellene.
Most ezzel nem is segitettem, csak leirtam, hogy masnak erre nincs esze.
15/15 anonim válasza:
miért pontoztok le?Én írtam a kútvizet.a kút a pöcegödör mellett van és arról megy slag locsoláshoz.Tele baktériummal és fertőzéssel.Szerintem egy anyuka sem örülne ha a gyereke azt nyalogatná.De hozzátettem a válaszomban azt is,hogy csapvíztől nem lesz baja.Most akkor mi volt a válaszomban a rossz?A kérdezőt akartam megnyugtatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!