Cékla vagy tejpép az, ami hasfájást okozhat?
Az alma nálunk is megfogta a kakit először. Most már teszek bele mindig barackot is és így már okés!
Ha bevezetitek a sütőtököt, akkor próbáld majd az almás nappal párosítani, mert az is lazítja a székletet!
a cékla lehette, mert a tejpépek alapanyaga méás -más márkánál mégiscsak ugyanaz, nem írod mekkora a baba, nem korai a cékla? egyen krumplisat, répásat, almát és banánt, és ne boltit, hanem reszeld, főzd te, akkor nem lesz gond, pesrze ha csak a készet- mármint boltit szereti, .. mert vannak olyan kis kópék :-)), akkor azt add.
ha kemény, vagy nmincs széklet nekem nagyon bevált, hoyg egy mandaringerezdez fogk kézzel és ő kiszopizza a levél, élzevi ezt a fajta etetést, én az ujjammal nyomom egy kicsit, hogy menjen neki a lé...így nem vész el semennyi, a gerezdet meg én szoktam megenni,és a mandarinlé lazítja a székletet ha 3 napig semmi, akkor jó a glicerines kúp, először egy fél is elég.
Köszi!
Én csináltam a céklát, fél éves a baba és minden táblázatban azt olvastam, hogy ez az elsők között van, de akkor várok vele még.
Eszik már almát, barackot, krumplit, répát, sütőtököt, tejpépet(ez bolti).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!