Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjjeli ébredéskor enni adjak,...

Éjjeli ébredéskor enni adjak, vagy inkább teát?

Figyelt kérdés
5hónapos a babám, most már szinte teljesen tápszeres, hajnali 4-5 körül ébred fel először. Ilyenkor azért kel fel, mert éhes és adjak neki tápszert, vagy elég neki a tea, mert szomjas?
2010. nov. 29. 11:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megéhezik, nyugodtan adhatsz neki tápszert. Babám is 5hónapos és 2szer szopizik éjjelente. És úgy vettem észre h napközben is most éhesebb.
2010. nov. 29. 12:20
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Adj teát , 1 hét alatt leszokik az éjjeli ébredésekről ! Tapasztalat !
2010. nov. 29. 12:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én babám is 8-tól alszik 5ig úgy h 2szer szopizik éjszaka és 5-6körül ő már kipiheni magát és csak 8-9körül álmosodik el újra. Szerintem akkor már nyugodtan reggelizhet. Bár attól függ h mikor fekteted le este. Ha később olyan 10körül akkor nyugodtan adhatsz teát. De az is lehet h csak anya hiányzik neki. :)
2010. nov. 29. 12:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért ébred, mert éhes. Ha teát adsz neki, lehet, hogy 10 perc múlva újra ébred. Tapasztalat.

66%-os anyukának gratulálok, nem lennék a gyereke. Kívánom neki, hogy ő is inni kapjon, ha éhes, hogy egy hét alatt leszokjon az evésről.

2010. nov. 29. 13:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi is küzdöttünk ezzel a próblémával. Ikreim vannak, az egyik 2,5 hós korában leszokott az éjszakai evésről , a másik 6 hósan (amikor főzit kezdett kapni ebédre), mi úgy döntöttünk éhes tápit kapta. Anyós leszídott biztos szomjas teát neki, védőnő meghallotta válasza: ha azt akarom hogy reggelre "behúgyozzon" akkor adjam a teát(szó szerint idéztem). Megpróbáltuk hátha tényleg csak szomjas, megitta a teát és utána üvőltött az ennivalóért.Utána nem kisérleteztünk, ha éhes egyen.
2010. nov. 29. 14:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, igazából eddig azért nem volt gond, mert ha felébredt akkor csak cicire raktam, abban neki megvolt ital-étel, de most elbizonytalanodtam, hogy a tápszer "töményebb" mint a tej, hátha arra szomjas...?Köszönöm mégegyszer, szép napot Nektek!
2010. nov. 29. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!