Nem megy a kiskerekű babakocsink a hóban, ajánlanátok jó téli kocsikat?
Most így nagyon nincs pénzünk,de nekem kell a gyerekkel bevásárolnom minden nap, de úgy hogy tele vagyok cuccal a kocsim meg elakad folyamatosan nem egyszerű.
Valami 3 kerekűre gondoltam vagy bolygókerekesre,aminek van bevásárló hálója is, és elég hosszú a biztonsági öve, mert a régi graconkat emiatt kellett eladni.
köszi
Szia!
Nem tudom, hallottál-e már a hordozásról. Én mei tai-ban hordozom a babámat a hátamon, és a nagy hó egyáltalán nem jelent akadályt. Ez egy olcsó és egyszerűen hasznűéható, ázsiai típusú hordozó, jól eloszlatja a súlyt a mama hátán (én meg se érzem a fiam súlyát), a babának egészséges terpeszt biztosít és kellően megtámasztja a gerincét is.
Ha már hallottál a hordozásról, és nem érdekel, akkor tárgytalan, és ne haragudj, hogy zavartalak.
Nekünk Chippolino Futura van. 3 nagy kereke van!
Tegnap próbáltuk ki először hóban. Azaz inkább megfagyott latyakban. Hát az nem tetszett neki... Azt még nem tudom, hogy sima hóban menni fog-e, de a fagyos latyakon nincs az a babakocsi ami jól megy! Mondjuk én a járdára se tudtam tegnap felmenni, mert a hókotró a járdaszegélyhez dúrta az összes havat, ami szép halmokban fagyott oda, egyszerűen képtelenség rajta áttolni a babakocsit! Szerencsére csendes utcában lakunk, és lehet sétálni az úton.
Nekem a hordozással pl. csak annyi a bajom, hogy én nem tudok úgy bevásárolni, hogy rajtam lóg a gyerek. Nekünk ugyan kengurunk van, de soha nem szerettem így vásárolni menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!