Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet hogy 6 hetes...

Mitől lehet hogy 6 hetes babám ennyit erőlködik?

Figyelt kérdés

Pocijára édesköményt adok, attól nagyon jókat pukizik és kakil.De mikor leteszem aludni szopi után, eltelik kb 1 óra és úgy elkezd erőlködni, hogy felkelti magát, és sír.Vissza kell altatni, aztán utána tud már kakilni általában szopi közben vagy utána.Mitől lehet?

Nem hinném, hogy a teától fájna a pocija, mert múlt héten végig adtam neki, akkor nem csinálta ezt, hogy felkelt, de voltunk a dokinál, aki azt mondta nem adjam neki, szóval ezért kihagytam egy napot, elkezdett erőlködni, így visszatértem a teára, de az erőlködés nem múlt el...

2010. nov. 28. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Ne add neki az edeskomenyt, a puffadast gatolja, de megfogja a pici hasat. En megiszok minden nap egy, masfel liter edeskomeny teat, igy nem faj a pocija, de tud kakilni es elosegiti a tejelvalasztast is.
2010. nov. 28. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
64%

Igen, egyetértek az elsővel. Az én babám is attól puffadt, és nem tudott kaksázni...:-( De mire rájöttünk...

Én gripe watert, és infacolt adok neki, és ez a kettő egész jól bevált...

Amúgy HA mégis teát adok neki, akkor az nagyon gyenge, és édekömény+kamilla+borsmenta keveréke, ez bevált nekünk.

2010. nov. 28. 22:44
 3/9 A kérdező kommentje:
attól görcsölhet a pocija??de ha én iszom, akkor hogy hogy nem görcsöl neki, akkor is megkapja csak a tejen keresztül, nem?És pukizni is ugyan olyan jól tud majd, ha csak én iszom??
2010. nov. 28. 22:44
 4/9 A kérdező kommentje:
A doki mindig mondja, hogy böfiztessek többet, mert sok a pocijában a levegő...de ennél többet nem tudok már böfiztetni, és szerintem őt nem puffasztja a tea, mert nagyon jókat pukizik mióta adom neki.Csak görcsöl...
2010. nov. 28. 22:46
 5/9 anonim ***** válasza:

elso vagyok

a tejen keresztul nem kapja meg azt a hatoanyagot, ami a szekrekedest okozza, viszont a puffadas ellenit igen

2010. nov. 28. 23:29
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
édeskömény teát szerintem se adj, nem véletlenül csak 3 hónapos kortól lehet adni! idd meg te és egyél kömény levest, az is jó, de a babádnak adj inább angol vizet vagy baba teát!
2010. nov. 28. 23:37
 7/9 A kérdező kommentje:

kedves első ez tényleg így van??honnan tudod, dokid mondta??

csak mert nagyon köszi a tippet, kipróbálom, és ha tényleg így van és működik, akkor meg van oldva a problémánk:))

2010. nov. 29. 12:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Elso vagyok

Kitapasztaltam. Nekunk is hasonlo volt a problemank. Abba is hagytam a teat, mert eszrevettem, hogy minel tobbet adok neki, annal nehezebben kakil. A puffadas megmaradt, nem tudtam mit csinalni. Aztan kezdett apadni a tejem, de kulfoldon elek es itt nem tudtam beszerezni a laktoherbet, a gyogynovenybotban pedig edeskomenyt ajanlottak. Csodak csodajara a tejem mennyisegevel nincs azota gond, a puffadas megszunt a kicsinek is es nekem is, es a lanyom nem kinlodik a kakival. Az egyetlen nemkivant hatas az, hogy nekem kemenyebb a szekletem, de inkabb en erolkodjek.

2010. nov. 30. 23:59
 9/9 A kérdező kommentje:
nagyon köszi, akkor próbálkozunk:)
2010. dec. 2. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!