Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős koráig ültetek...

Mennyi idős koráig ültetek hátul a babával az autóban?

Figyelt kérdés
Ha odaültetek az anyós ülésre, nem hiányolt benneteket maga mellől, nem sírt?
2010. nov. 28. 20:40
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Soha nem ültem hátra mellé, főként azért, mert legtöbbször én vezettem, ketten utazgattunk. Így szokta meg, nézelődött, soha nem sírt.
2010. nov. 28. 20:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha a férjem vezetett, kb. 7 hónapos koráig ültem mellette, de mi is sokat csavarogtunk ketten, akkor egyedül volt. 9 hónaposan megvettük a "nagy" ülést, amiből már lát minket, azóta nem ülünk mellette.
2010. nov. 28. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:
sosem ültem hátul vele. Volt, aki felelőtlennek tartott érte, más csodálkozott, hogya kicsi nem bánja. Nézelődik, semmi gondja
2010. nov. 28. 21:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem 16,5 hós a fiam, már egész jól elvan rövid távon, de nem merek még előre ülni. Igaz, ő gyakran útközben cicizik is, ha fáradt, nyűgös. És egyébként is szívesen nézegetek, beszélgetek vele.
2010. nov. 28. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Sosem ültem hátul.Evés-ivás nem volt az autóban menet közben.Most sem nagyon van,nehogy történjen valami,akkor inkább megálltam/tunk/.Már 2 éves.
2010. nov. 28. 23:15
 6/7 anonim ***** válasza:
én MINDIG mellette ülök 5 hónapos és annyira imádom ahogy nézelődik ki az ablakon:D
2010. nov. 29. 01:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia.Mindig mellettük ülök.Van egy nagylányom ő már 7 éves és elöl ül,de olyan 6 éves koráig mindig hátul ültem vele kivéva amimkor én vezettem.:)Most a pici 5,5 hónapos és hátul ülök vele.:)Jobb így,mert látom,hogy mit csinál,mert ügye a hordozó háttal van bekötve.:)
2010. nov. 29. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!