Miért bámulja a lámpát 4 hónapos babám? Nem lesz tőle baja?
Figyelt kérdés
Újszülött kora óta ezt csinálja, mereven bámulja, pislogás nélkül. Semmi sem érdekesebb számára, mint az erős fény. Ha észreveszem, persze nem hagyom. Kicseréltem az izzókat 40-esre, de nekem így is vakítónak tűnik. Albérletben lakunk, nem tudom az összes mennyezeti lámpát kicserélni... Mikor fogja már abbahagyni?2010. nov. 28. 18:25
1/4 anonim válasza:
Szerintem ne mennyezeti lámpát használj ott ahol ő van, hanem oldalvilágítást.
Nem hiszem, hogy túl jó hatást gyakorol a szemére és az idegrendszerére.
2/4 anonim válasza:
nem tudom,nekem is 4 hónapos a babám ez a mániája...és gagyarászik neki...éjjel is:)
3/4 anonim válasza:
Hát mert lenyűgözi a fény, meg minden, ami az érzékszerveire hat :-) Szerintem is oldalvilágítás a megoldás, illetve olyan lámpa, amiben nem látja az izzót (pl. gömb alakú lámpabúra)
4/4 A kérdező kommentje:
Oldalvilágítás nincs a nappaliban. Viszont találtam egy jó megoldást: a mennyezeti csillárra felakasztottam egy kinyitott esernyőt :)) Ezt már nyugodtan nézegetheti :))
2010. dec. 7. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!