Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adtok éjszaka a babátoknak?

Mit adtok éjszaka a babátoknak?

Figyelt kérdés
6.5 hónapos a kislányom.Csak anyatejes,de szeretném elkezdeni a hozzátáplálást is.Ha már nem lesz tejem,de még mindig fel fog ébredni éjjel,(most 1* fel szokott ébredni ,mert éhes)akkor mit szoktatok enni adni a babának?Vagy már csak teáztatni kell?Milyen teát adjak majd neki?
2009. jan. 15. 20:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Az én lányom 7,5 hónapos, de én éjszaka még mindig csak anyatejet adok neki. Van, hogy egy éjjel 6-7-szer is.
2009. jan. 15. 20:17
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
Az én lányom 2 hós kora óta átalussza az éjszakát,Ő is 6 hós most.Én éjszaka nem teáztatnám,sőt semmire nem szoktatnám rá,hogy felébredjen éjjel.A másik lányom is 2 hónapig kelt fel éjszaka szopni,a fiam pedig 3 hónapig.Azóta szerencsére nálunk este 9-kor alvás van,és reggel 8 körül ébrednek.Szerintem ha elkezded a hozzátáplálást,és este olyan adsz neki amivel jól lakik akkor aludni fog éjszaka.Ekkora gyereknek nincs szüksége arra,hogy éjszaka egyen.A fiam még akkor született,mikor még nem volt rooming a kórházban,az újszülötteket este 9-kor hozták ki utoljára szopni,legközelebb reggel 6-kor.Én itthon is arra törekedtem mindig,hogy minél hamarabb átaludják az éjszakát.
2009. jan. 15. 20:25
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem szoptasd ameddig tudod, még éjjel is. Az én fiam is 6 és fél hónapos és eszik már szépen, de éjjel felkelünk szopizni. Ha kell többször is felkelek hozzá, szerintem nem fogod tudni teáztatni, mert megszokta a cicit. A cici nyugtatja őket, kell nekik, jobban fog aludni is.
2009. jan. 15. 20:26
 4/11 A kérdező kommentje:
Ezt eddig OK.,de ha már nem lesz tejcsi?
2009. jan. 15. 20:26
 5/11 A kérdező kommentje:
És hogy törekedjek arra,hogy átaludja az éjszakát?Mit csináljak?
2009. jan. 15. 20:28
 6/11 anonim ***** válasza:
78%
3. válaszoló vagyok. Akkor megpróbálhatod a teát, ennyi idős babának már sokféle tea létezik, azt úgyis ő dönti el, milyen ízlik neki, az én fiamnak egyik sem jön be (evés után babavizet iszik). Ha meg nem kell neki tea tápot fog kelleni neki adni...ha nem lesz már cicizés.
2009. jan. 15. 20:29
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Én úgy szoktattam le,igaz tápszeres volt,hogy egyre kevesebbet kért éjjel enni,így teát adtam,és elég hamar leszokott róla,nem is keresi már,most 6 hós, de a tea sem kell éjjel,szépen alszik.Viszont ha a babád sokat eszik,vagy rendes adagot enne éjjel,akkor ha nem lesz tejed,marad a tápszer,és ha észreveszed hogy nem igényel már annyi kaját,akkor jöhet a tea,víz.
2009. jan. 15. 20:33
 8/11 A kérdező kommentje:

Hát remélem,még sokáig lesz tejem és nem kell más pótláshoz folyamodnom.

Köszönöm,hogy segítettetek.

2009. jan. 15. 20:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyetertek a masodik valaszoloval!

Ne szoktasd ra semmire a babadat!En ezzel a problemaval szenvedek mar hosszu ideje.A kislanyom 21 honapos,ejszaka higitott gyumilet kapott,ha felebredt,a mai napig felebred,keresi az itokajat.Most mar csak vizet kap,abbol keveset iszik,mert ugye az nem olyan fincsi mint a cukros viz.

2009. jan. 15. 20:48
 10/11 anonim ***** válasza:
A kisfiam 10 hós, és 2x kel fel enni éjjel. Megiszik egy teljes adag (200-240 ml) tápszert mindkét alkalommal. Utána iszonyatosan nehezen alszik vissza. Ezek szerint rosszul szokattam, bár 7 hós koráig csak ciciből szopizott... ezért maradtak meg az éjjeli ébredések. Most én is kérdezem, hogy adjak neki teát???
2009. jan. 15. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!