Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoptatott babáknál miért nem...

Szoptatott babáknál miért nem ajánlott a tejpép?

Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekelne én is szoptatok,és most 9hós és evett már tejpépet.
2009. jan. 15. 19:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi baj vele, finom és laktató, minden megvan benne, ami kellhet a babának.

Talán csak annyi, hogy tej alapú, tehát elvileg felesleges anyatej mellett, illetve ezzel pótolni.

Az én fiam imádja és esténként kap valamennyit a szopi mellé.

2009. jan. 15. 20:06
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Én is este szeretem adni a fiamnak, laktató így tovább megmarad a pociban. Én is szoptatom a fiam, szerintem nyugodtan ehetnek a babák.
2009. jan. 15. 20:31
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Megnyugtattatok, én is ezt adnám szoptatás mellett a 9 hónapos babánknak, de olvastam több helyen, hogy nem jó 1 éves kor előtt.

Akkor ez is egy újabb olyan elmélet ami most megdől nálunk :-)

2009. jan. 15. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Szia! Te is készíthetsz tejpépet anyatejjel, és azt nyugodtan ad6od a babádnak. Állítólag úgy kell, h rizst főzöl és összeturmixolod anyatejjel, tehetsz bele gyümit is. 1 próbát megér...
2009. jan. 15. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én anyatejes babám is eszi esti szopi után, fél éves. Imádja!

Nem tudom miért nem ajánlották ott ahol olvastad. Az ilyen szélsőséges babás nézetekkel sohasem tudtam azonosulni...

2009. jan. 15. 22:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én lányom 8,5 hónapos és már kb. 3 hete esszük. SŐT! A gyerekorvosunk írta ki a HA verziót. Mikor megkérdeztem, hogy mit szól a házilag készítetthez, akkor azt mondta, hogy ne aggódjak, nyugodtan adhatom helyette ezt is. Pedig a gyerekorvosunk maximálisan azonosul a legújabb elméletekkel.

Zita

2009. jan. 15. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!