Még egy ekcémás kérdés? Tudtátok hogy erre is igényelhető emelt családi pótlék?
Ez így nem teljesen igaz.
Bőrelváltozások esetén akkor jár az emelt családi pótlék, ha az atópiás dermatitiszből súlyosabb elváltozás alakul ki, illetve akkor, ha az ekcéma valamilyen más tartós betegség (pl. ételallergia) következtében alakul ki.
Szia!
Látom,elég régi a kérdésed, de segítenél nekem?
Kislányom 17 hónapos, 2 hetes kora óta ekcémás, igazolták is. Már két orvosnál is voltam (egy magán, és egy járóbeteg ellátáson, szakrendelőben), mind a két helyen aláírták a papírt, ráírták a betegséget, de a MÁK nem fogadja el a kódot. L2090, tehát atópiás dermatitis. Neked mit írtak rá? Már nem tudom, hova menjek. Ja, és a pecsétek se voltak megfelelőek, mert nem intézményiek (pedig szakrendelőben voltunk).
Pesti vagyok, szerinted hova forduljak?
Ne haragudj a tolakodásért, de már tényleg nem tudom,hogy ki segíthetne. Nem hiszem el, hogy az orvosok nem tudják, mit kell ráírni egy igazolásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!