Miért sír vigasztalhatatlanul?
Most 12 hetes a babánk.
Anyatejes, a hasa nem fájós. Elég tejem van, nem éhezik. Tegnap óta áll a bál, sír rettenetesen. Most este amikor felvesszük, elhallgat, mintha semmi baja nem lenne a világon, mikor letesszük, azonnal visít. De nap közben az sem segített mikor kézben volt, akkor inkább akkor nyugodott meg, ha letettük. Szóval nem tudom, hogy elkapattuk volna, vagy egyszerűen ilyen sírós korszak jött el. Eddig soha nem volt ilyen.
szerintem front van, egyszeűen nyűgös...ez a hirtelen hideg most mindenkit megvisel.
az én babám meg pont ellenkező(szintén 3 hós), egész nap alszik,és nem is nagyon eszik...már kezdtem megijedni...
első vagyok:
az enyém ha végképp nem tudunk mit csinálni vele, akkor meleg vízes fürcsi, meg imádja a porszívó hangját, vagy a hajszárítót a pocakjára.
Esetleg próbáljátok ki!
kitartás! :-)
Hat hónapos korig nem lehet "elkapatni" egy babát, szóval biztosan van valami ok.
HOgy mi, azt sajnos nem tudom, ha felvétel/letétel-re abba hagyja, akkor tényleg nem a hasa...
a frontra mi is gondoltunk már. Szerintem nem fázik, mert jó meleg a lakás. Inkább arra gondoltam, hogy melege van, de nem merem nagyon vékonyan sem felöltöztetni, csak úgy mint eddig: hosszú ujjú body és egy rugi.
A cicit már nem szopizta egy idő után, szerintem elég volt neki. Most adtunk neki egy kis vizet, és elaludt, lehet, hogy egészen egyszerűen szomjas volt?
első vagyok:
:-DD Hát ez jó, mi itt megváltjuk a világot, és közben a világ legegyszerűbb baja volt szegénynek...:-)
Á, amúgy biztos nem, mert a cici szomjoltó is..csak már kisírta a lelkét, és elájult szegényke...
Akkor gyorsan pihizzetek ti is, hátha még felébred...
jó éjt!
Sajnos vannak ilyen nehez, siros napok,de tul lesztek rajta csak ne legyetek idegesek mert atveszi a baba.
4 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!