Használtok shea vajat a babátok bőrének ápolásához? Ekcémára bevált?
Figyelt kérdés
Budapesten hol lehet személyesen vásárolni? Nem rendelni.2010. nov. 27. 18:52
1/4 anonim válasza:
Szia!Nekem bevált igaz Én nem vagyok baba.De remélem nem bánod,hogy válaszoltam :)
2/4 anonim válasza:
En Oilatum kremet hasznalok a picimnek, es teljesen elmult tole. Mar nem piros, es ismet selymes a bore. Remelem jol irtam le a nevet.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Mi 2napja használjuk a kicsire(3hónapos) ekcéma miatt és már észlelhető a javulás...Holt-tenger iszapos shea vajas szappan fürdetem utána bekenem shea vajjal...
Mi személyesen vettük át budapesten Újpest központ metronál,egy aranyos középkorú úr hozta el maga a forgalmazó.Sok helyen jár pesten,metroközelben ingyen "házhoz viszi". Nézd meg a www.jomtom.hu oldalon. Ja és árnban is ők a legolcsóbbak,+nincs szállítás költség így,ha metronál veszed át.De a Práter utcában is átvehető.
Remélem segítettem.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi,azóta kipróbáltuk mi is. Sajnos nekünk nem jó,nem bírja a babám bőre,nagyon csúnya lett tőle :(
2011. júl. 6. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!