Köhögés ellen nektek mi vált be?
Figyelt kérdés
Értem én, hurutos köhögésre, köhög a kisfiam, de semmi más baja nincs, akarok venni valami csillapítót amihez nem kell vény, mert ma nincs doki és az ügyelet, hát arról inkább nem beszélnék, mert nekem ott rossz tapasztalatom van, sajnos, a lényeg nektek mi vált be úgy igazán?2010. nov. 27. 10:26
1/6 anonim válasza:
Dr Theiss lándzsás útifű szirupja nagyon jó. Én ezzel kúráltam a kislányom, szépen elmúlt a hurutos köhögése. Gyors gyógyulást Nektek!
2/6 anonim válasza:
Az ügyeletes gyógyszerész bizonyára tud neked valami jó dolgot adni. Hidd el bízhatunk a gyógyeszrészek tudásában, nagyon tapasztalt szakemberek.
4/6 anonim válasza:
ACC gyerekeknek-azt bármibe bele tudod tenni.
5/6 anonim válasza:
Dr Theiss lándzsás útifű szirup, hagymatea, illetve zsíros ruha a mellkasra;
6/6 anonim válasza:
Mi is a lándzsás utifüvet(szirupot) használjuk.Az egész család részére jó,gyerekeknek nem kell csak 1 fél teáskanál,tehát sokáig elég is.És ami a lényeg:használ is.
De a teát is kipróbálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!