Ajánlanátok baba autósülést?
9-25 kg-ig legyen, és dönthető!
Az ára se legyen nagyon borosos!
Írd be itt a keresőbe, hogy autósülés, millió választ fog kidobni. Csemegézhetsz köztük!
Ha a keresőbe az espirot írod be, úgyis rengeteg választ kidob.
Szia.
Igazábol én is most keresek autós ülést kisfiamnak.Első körben én is ezt az ülést néztem ki de miután megnéztem élöben lebeszéltem magam róla.Nekem elég szüknek tünt igaz kisfiam 6 hónapos lesz és kb 8 kg körül van.Én azt tudom javasolni amit kinézel ülést magatonak mindenképpen (ha van rá modod)élöben nézd meg!A képek elég csalókák tudnak lenni.
Szia, nekünk a belinkelt ülésünk van már egy éve,és teljesen elégedett vagyok vele, ebben az árkategóriában jobbat tuti nem találsz.
A kislányom másféléves, 11 kg,és teljesen kényelmes neki, a dönthetősége pedig nagyon jó, mert kényelmesen alszik benne. Én ajánlom neked.
Ha van rá lehetőségetek, nézzétek meg élőben is, esetleg ültessétek bele a babát is.
Én is kinéztem amúgy ezt a fajtát, de belepróbáltuk a fiamat, aki akkor 8 hós volt és már 10 kiló... háááát... szűkítővel már alig-alig volt kényelmes neki (főleg ha hozzászámolom a téli ruhatárat), szűkítő nélkül meg lötyögött benne, ráadásul akkor még nem ült egyedül stabilan, hát szinte lógott a szíjakon, hiába döntöttük meg az ülést, nyeklett-nyaklott ahogy próbált fészkelődni.
Végül használtan vettünk egy BeSAfe-t(ismerőstől, megbízható helyről), árban ugyanúgy jöttünk ki, de ez kategóriákkal jobb ülés.
Esetleg érdemes teszveszen, vaterán, ismerőskörben körbenézelődni/érdeklődni.
Szia!
mi a brendonban vettük, elég jó áron a márkája Touragoo 9-25 kg-ig
Nézd meg a brendon honlapján, most még akciós is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!