Hogy diktaljam bele az etelt/italt 1 eves beteg kislanyomba?
A lényeg, hogy gyon eleget, ki ne száradjon. És hányás után közvetlenül ne itasdd, esetleg pár kiskanállal adj neki. Várj egy fél órát és ha nem jön ki belőle itasdd nyugodtan
Nekem sincs kedvem enni, ha elkap egy ilyen nyavaja
Szia!
A kaja nem is annyira, viszont a folyadékbevitel nagyon-nagyon fontos. Próbáld kiskanállal kortyonként adni neki, ha kell, éjszaka is itasd.
Gyenge húslevest próbáltad?
Csak abból indulok ki, ha nekem ilyen bajom van, akkor csak a levest bírom "megenni".
én is azt mondom amit az előttem szóló, az a lényeg, hogy napi egy litert kb megigyon. próbáld a kedvenceit adni neki, édesebb kajákat, kekszet babapiskótát, de ilyenkor a folyadék a lényeg, ehogy kiszáradjon.
Egyik barátnőm kislánya dettó ez volt, s ő akkor csak a pufit tudta megenni, meg ivott, persze nem olyan sokat...
kanáld bármivel ami eszedbe jut.
Szia!
Az én lányom 9 hós volt mikor rotás volt, akkor szlopálta a teát, meg azt mondták, ha nem hány adhatok neki tápszert(mi tejmenteset használtunk, de a sinlac is jó, ha tápként adod).
Amúgy a ropi is jöhet, a só miatt mondják.
De ha iszik sokat az jó!
A húsleves is szuper, és belőle esetleg a répa, az is fogja a székletet.
Nehe´z lessz.Sajnos mi ugyan emiatt karpltünk ve´gül karácsonykor kórházba.Az én lányom jan 30.-án lesz egy e´ves.
Próbáld fecskendövel.negydóránként 1-2 fecskendövel.
Nekünk Rebeka 3 napig nem evett nem ivott 1 napig bírtuk így eröltetni az ivást.Meg persze szopizott.Aztán sajna mégis kórház lett kezdödö kiszáradással,e´s kiderült el kapta zt a nyavaját.
Remélem nálatok nem így alakul.
Próbálj még neki teába piskótát vagy kekszet áztatni....
Próbáld szoptatni ha tudod,amennyit csak leht.
Jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!