Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 17 hónapos kisfiú 17 kiló, az...

17 hónapos kisfiú 17 kiló, az nem sok egy kicsit?

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 15:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
De sok egy kicsit. Elég pufók kisfiú lehet, bár látatlanban nem tudhatjuk hogy oszlik el rajta.
2010. nov. 26. 15:17
 2/12 anonim ***** válasza:
49%
2 éves a kisfiam, ő 12,5 kg, ez az átlagnál 10 dkg-mal több. Pont most voltunk védőnőnél, tőle tudom.
2010. nov. 26. 15:17
 3/12 A kérdező kommentje:

Hát, nem akarom bántani de elég kövér és a szülei mindig azt mondják, hogy milyen jó súlyban van és tömik túrórudival.

A karjai és a lábai nagyon hurkásak leginkább ott látszik rajta és az arca is pufi de az még elmegy.

2010. nov. 26. 15:20
 4/12 anonim ***** válasza:
elég sok. Nekem is nagyobb gyerkőcöm van az átlagnál, most 21 hós 15 kg körül van. 1 évesen volt 13 kg. De ő ehhez a súlyhoz 90 cm. Egyáltalán nem pufi gyerkőc.
2010. nov. 26. 15:22
 5/12 anonim ***** válasza:

sok. nem is az a baj amúgy, mert ahogy írják mások is, ha magas lenne és eloszlana rajta + ilyen alkat...

de ahogy írod ez inkább "túltáplálás", borzasztó, hogy emberek képesek tönkre tenni a gyereküket! :(

én babám amúgy 12 hónapos és 9 kiló, neki meg azt mondják vékonyka, pedig szerintem formás :)

2010. nov. 26. 15:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg, bár a magasságát nem írtad. Valahol olvastam, hogy 2 évesen a 15 kiló még normális, afölött számít a gyerek túlsúlyosnak... hát, ha így nézzük, ez a kisfiú másfél éves sincs és már több... szóval valahogy le kellene állítani a szülőket. A gyermekkori elhízásból lesz a kövér, cukorbeteg felnőtt.
2010. nov. 26. 15:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem elég sok. Ha belegondolunk, hogy 3 év körül szoktak olyan 18 kg-ok lenni a gyerekek (az átlag), akkor sok. Mondjuk nem tudjuk, milyen magas. De ha láthatóan hurkás, akkor gondolom nem egy égimeszelő... Kevesebb túró rudi, inkább gyümölcs...
2010. nov. 26. 16:00
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is el voltam képedve amikor meghallottam hány kiló! Az enyém 21 hónapos és 10 kiló bár Ő meg kisebb az átlagnál de még mindig közelebb van az átlaghoz mint ez a kisfiú. Én nem is hiszem el, hogy nekik nem mondják a védőnő, orvos, hogy túl nagy a gyerek. Szerintem nem érdekli őket. Nem tudom hány centi, gondolom abban sem egy átlagos de tényleg azt kell mondani rá, hogy kövér bármilyen rossz is egy kicsire ilyet mondani. És nem is Ő tehet róla. Köszi még egyszer, akkor nem csak nekem sok. :o
2010. nov. 26. 16:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia bizony sok gondolom most a szülök még nem láttják hogy ez nem egy egészsséges állapot igy kezdödik a gyerekori elhizás bár az is lehetséges hogy vmilyen betegsége van a kisfiunak.Ha bele gondolok hogy nekem a 4 éves kisfianm alig 17 kg vagyis inkább 16,5 hát biztos nem e sovály gyerek lehet.
2010. nov. 26. 17:05
 10/12 anonim ***** válasza:
elnézést soványt akartam írni!
2010. nov. 26. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!