Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kisfiam 12 hetes, de még...

A kisfiam 12 hetes, de még nem fordult át, ugye ez nem gond?

Figyelt kérdés
1-2 hete nyáladzik, folyton eszi a kezét, lehet, hogy dolgozik a fogacska? Ez miatt lehet nyugtalan az alvása? Mondjuk mióta megszületett nem alszik jól se éjjel se nappal. Napközben is csak fél órákat alszik. Már mindent megpróbáltam, kezdünk kibukni. Valami jó tipp? Köszönöm
2010. nov. 26. 13:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Hanyatt alszik vagy hason? Ha hanyatt, akkor próbáld meg a hason alvást, mert úgy sokkal pihentetőbben alszanak, nem dolgozik bennünk a Moro-reflex.
2010. nov. 26. 13:40
 2/7 anonim válasza:
Együtt érzek az én fiam is ilyen volt és sajna kb 2 éves koráig voltak rosszak az éjszakák.Minden módszert kiprobáltam már.Most 3 éves mult és nagyon jo gyerek lett, de hullák voltunk mi is.Nem volt más választásunk mint kivárni hogy elmuljon a rossz alávsos időszak. Probáltad magatokkal altatni?
2010. nov. 26. 13:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia

Ha ez megnyugtat,akkor az én kislányom majdnem 6 hónapos volt,mikor előszőr magától átfordult az oldalára.

Szóval nagyon nem vagytok lemaradva semmiről sem!!! :)

A nyála viszont nálunk is akörül kezdett folyni,mikor a te kisfiadnak,de a foga csak 9 hónapos kora körül jött ki. Viszont akkor párosával.

Az alvásra nincs sajnos tippem,hogy hogy aludjon jól.. :(

Ezt szerintem mindenki maga tapasztalja ki,hogy az ő babájának mi a jó...

Kitartást nektek! :)

2010. nov. 26. 13:47
 4/7 A kérdező kommentje:

Háton alszik, ha hasra rakom pár perc múlva sír, utálja. Pedig fürdés előtt is kicsit úgy játszunk és mégsem. Próbáltam velünk altatni, de akkor meg 2 óránként kel szopizni, ha a kiságyban akkor néha tovább bírja. Sőt nem szeret velünk aludni, csak úgy alszik ha én a gyerekszobában a kisebb ágyon alszom vele, és akkor is úgy ha szinte belém bújik, de ez nem pihenés csak neki, mert ha megmozdulok ébred. Akkor nincs más mint várni...

köszönöm a válaszokat!

2010. nov. 26. 13:51
 5/7 anonim ***** válasza:

13.47-es vagyok

-és az oldalán nem szeret aludni?

csak mert az én kiscsajszim nagyon szeretett úgy :)

2010. nov. 26. 13:53
 6/7 anonim válasza:
Amugy én fiam is ilyen volt nem szeretett velünk aludni, csak gondoltam nálatok bejön.Most viszont már imád ott aludni velem, sokszor altatom mellettem és élvezi. Én ezt azért csinálom igy mert kiságyban sokszor előfordul még hogy bepisil de nálam valahogy felkel és szol hogy menjünk ki.Hát sok sikert.
2010. nov. 26. 13:55
 7/7 A kérdező kommentje:

Szeretek én is hozzábujni...de a férjem is hiányzik már! :)

sokszor az oldalán alszik el, majd hátra fordul...

2010. nov. 26. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!