A gyümölcsös bébiételt meg kell melegíteni?
Figyelt kérdés
A hűtőből mégsem adhatom. De meleg őszibarack püré????2010. nov. 26. 10:48
1/7 anonim válasza:
Miért tartod hűtőben? A maradékot? ilyen esetben én betettem a mikróba de csak pár mp-ig, hogy ne legyen jéghideg!
2/7 A kérdező kommentje:
Persze, a maradék van ott. Oké, tehát néhány másodperc. Nem volt kedvem kivárni néhány órát.
de szabad mikrózni? vagy ilyen étel/cumisüveg melegítőbe kell tenni???
2010. nov. 26. 10:53
3/7 anonim válasza:
Én cumisüveg melegítőbe teszem, kb. 10 perc és jó is.
4/7 anonim válasza:
Én is a cumisüveg melegítővel kezdtem, de felesleges! Rá szokták írni az üveges bébikajákra hogy lehet mikrózni persze csak a fedél nékül vagy egy másik edényben! Nyugodtan tedd csak be! :)
5/7 anonim válasza:
Az én gyerekeim a világon semmit sem esznek meg,ami hideg,vagy akár szobameleg.Én a gyümit is megmelegítettem,mikróban,majd megkevertem h egyenletes legyen a hőfoka.Ha van ételmelegítőd,akkor tedd abba.
6/7 anonim válasza:
Én melegítek vizet egy edényben és abba beleállítom az üveget,és szobahőmérsékletüre melegítem!Mikrózni nem szoktam,az összes vitamin oda van a mikrótól!
7/7 anonim válasza:
Mikróba szoktam rakni pár mp-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!