Nekem a Vazul nagyon tetszik. Szep osi magyar nev.
A Zotmundrol meg nem is hallottam :)
2010. nov. 26. 08:11
12/19 anonim válasza:
Ja es 23:25-nek uzenem hogy nem kell minden nevet feltetlenul becezni.
Vazze!
:P
2010. nov. 26. 08:13
13/19 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, de én mindenkinek azt tanácsolom: ha beleszeretsz egy névbe, és nagyon szeretnéd azt adni, meg persze a párod is, akkor jön a fordított gondolkodás: hogyan lehet utálni ezt a nevet? :) hogyan lehet csúfolni? Mit lehet rásütni az ezt a nevet viselő mondjuk 6-7 éves kisfiúra, akinek a társai az osztályban vagy a játszótéren felkapják a fejüket a különleges név hallatán, mert hidd el, sajnos a gyerekek, főleg a fiúk ebben a korban kegyetlenek egymással és nem hagynak ki egy ilyen csúfolódós ziccert...Minden névre rá lehet húzni gúnynevet ha magával a gyerkőccel van bajuk a csúfolódni vágyóknak, de vannak különösen kigúnyolható beceneveket kiadó nevek :)
Jóindulattal írtam, szinte minden hasonló kérdésnél leírom :)
2010. nov. 26. 08:35
14/19 anonim válasza:
Nekem nem tetszik így első hallásra. De így voltam a Nimróddal is.... de szeritem a Zotmund később sem fog tetszeni, mert nem szeretem a csak mély hangzású neveket, nekem túl zord. A Vazul-ról pedig a Viziló jut eszembe...
2010. nov. 26. 08:47
15/19 anonim válasza:
Nekem se tetszik, mind a kettőről egy olyan ősemberes figura jut eszembe nagy szakállal :<
2010. nov. 26. 08:47
16/19 anonim válasza:
nem igazán...:)
2010. nov. 26. 09:19
17/19 anonim válasza:
nem.
2010. nov. 26. 09:27
18/19 anonim válasza:
A Zotmundról még nem hallottam én sem, de nem rossz. Egyébként amikor az egyik ismerősöm Zéténynek nevezte el a babóját, azt sem hallottam addig. Most meg legalább 6 kis Zétényt ismerek. Úgyhogy ami, most még szokatlan, különleges, ritka, esetleg ellenszenves, lehet, hogy néhány hónap, év és divatnév lesz. Ha tetszik valamelyik, ne foglalkozz mások véleményével.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!