Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tetszik Nektek a Zotmund vagy...

Tetszik Nektek a Zotmund vagy a Vazul név?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 22:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nekem a Vazul nagyon tetszik. Szep osi magyar nev.

A Zotmundrol meg nem is hallottam :)

2010. nov. 26. 08:11
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ja es 23:25-nek uzenem hogy nem kell minden nevet feltetlenul becezni.

Vazze!

:P

2010. nov. 26. 08:13
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszik, de én mindenkinek azt tanácsolom: ha beleszeretsz egy névbe, és nagyon szeretnéd azt adni, meg persze a párod is, akkor jön a fordított gondolkodás: hogyan lehet utálni ezt a nevet? :) hogyan lehet csúfolni? Mit lehet rásütni az ezt a nevet viselő mondjuk 6-7 éves kisfiúra, akinek a társai az osztályban vagy a játszótéren felkapják a fejüket a különleges név hallatán, mert hidd el, sajnos a gyerekek, főleg a fiúk ebben a korban kegyetlenek egymással és nem hagynak ki egy ilyen csúfolódós ziccert...Minden névre rá lehet húzni gúnynevet ha magával a gyerkőccel van bajuk a csúfolódni vágyóknak, de vannak különösen kigúnyolható beceneveket kiadó nevek :)

Jóindulattal írtam, szinte minden hasonló kérdésnél leírom :)

2010. nov. 26. 08:35
 14/19 anonim ***** válasza:
69%
Nekem nem tetszik így első hallásra. De így voltam a Nimróddal is.... de szeritem a Zotmund később sem fog tetszeni, mert nem szeretem a csak mély hangzású neveket, nekem túl zord. A Vazul-ról pedig a Viziló jut eszembe...
2010. nov. 26. 08:47
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem se tetszik, mind a kettőről egy olyan ősemberes figura jut eszembe nagy szakállal :<
2010. nov. 26. 08:47
 16/19 anonim ***** válasza:
nem igazán...:)
2010. nov. 26. 09:19
 17/19 anonim ***** válasza:
nem.
2010. nov. 26. 09:27
 18/19 anonim ***** válasza:
A Zotmundról még nem hallottam én sem, de nem rossz. Egyébként amikor az egyik ismerősöm Zéténynek nevezte el a babóját, azt sem hallottam addig. Most meg legalább 6 kis Zétényt ismerek. Úgyhogy ami, most még szokatlan, különleges, ritka, esetleg ellenszenves, lehet, hogy néhány hónap, év és divatnév lesz. Ha tetszik valamelyik, ne foglalkozz mások véleményével.
2010. nov. 26. 10:12
 19/19 anonim ***** válasza:
NEM
2020. júl. 8. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!