Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztalat Little Tikes...

Tapasztalat Little Tikes Bébitornázó 5 in 1 - ről?

Figyelt kérdés
2009. jan. 14. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi karácsonyra vettük a kislányainknak ( 6 hósak múltak ) aláfektetve már nem tudjuk velük használni mert már úgy kinőtték. ( nem férnek alá, mert kicsi a hely a lábtámaszig, és nem érik el a gombokat) A következő funkciója az ülő helyzetbeni lesz. Jónak találom, bár az ára kissé húzós. Szép dallamokat játszik és közben villognak a gombok rajta. Ha érdeklődő a kisbaba a csörgők iránt, biztos nagyon fog neki tetszeni. A későbbiekben pedig majd lehet használni rajztáblaként is, amihez van ülő rész is. Összességében jó dolognak tartom.
2009. jan. 14. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Szuper! Mi 6 hós korában vettünk a lányomnak, akkor még félt tőle. Kb 9 hónapos korától imádja, áll, mint egy dj pult mellett, nyomkodja a zenét és téncol. Nagyon édes!
2009. jan. 14. 22:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Akkor valószínű, hogy mi is veszünk egyet. Most le van árazva, nem reklámozom, hol :)
2009. jan. 15. 17:20
 4/5 anonim válasza:
Szia! gondolom azóta már vettetek, de ha mégsem, hátha jól jön a véleményem. :) Nekünk is van, és sztem is super, bár mi már kinőttük és eladó sorba került, hirdetem is, egy népszerű eladós oldalon, de nem ezért írok, hanem az előttem szóló problémájának megoldására, hogy úgy mondjam. Én levettem a lábtámaszt (az amire később ülni fog, ha erre gondolt az előttem szóló) mert úgy nálunk sem érte el csak folyamatosan arrébb tolta a lábacskáival. Így viszont háton fekve is lekötötte. Hason fekve is lehet egyébként használni csak úgy kell fogatni. :) Amúgy jó szerintem, mi 2 évesek vagyunk (leszünk hétfőn :)) és csak azért nem tartom meg rajztáblás-padnak, mert van széke kis asztala és így már nem használja. Egyébként amíg a zene része érdekelte, addig használtuk. :)
2010. márc. 26. 14:09
 5/5 anonim válasza:

Nem tudom, hogy valaki olvassa-e még, de most vettünk egy ilyet. Vicces,de nem találok hangerő szabályozó lehetőséget. Ugye csak én vagyok béna???

Köszi!!!

2014. nov. 21. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!