Reggel ota sir a kicsi, de fogalmam sincs miert. Most 6 hetes. Mar minden lehetseges tenyezot kizartam. Van olyan, hogy nem tudjatok, miert sir a babatok?
Figyelt kérdés
Ehesnek bizti ehes, mert alig eszik.Belekostol a cicibe aztan folytatja az orditast.Laza nincs, megmertem. Nem jo neki, se fektetve, se ulve, se ha cipelem a popsijat. Probaltam szorakoztatni, nem vevo ra. Pelus tiszta, ruci nem szoritja, mar ketszer atoltoztettem, a homerseklet kellemes a szobaban. A hasa se faj, mert akkor a labacskait szokta huzogatni.Seta kozben aludt egy minimalisat, aztan folyt.kov. Mar nagyon ki vagyok, reggel ota meg enni se volt idom. Egyszer elmentem wcre, ugy sirt, mint aki meg akar fulladni.Mi baja lehet? Bena anya vagyok, hogy nem tudom kitalalni? Mit csinaljak?2009. jan. 14. 19:07
11/13 anonim válasza:
Szia! Ma az én picikém (3 hós) is tiszta nyűgi volt, sokat sírt, pedig emúgy egy nyugis kisbaba. Semmi nem volt jó neki... Ált. rengeteget eszik (160-190 ml/ szopi), de ma kb. 100-at evett, én sem értettem, miért. Aztán este megfájdult az én fejem is, úh. biztos van vmi. front. Este a baba borzasztóan rikoltozott, de 9-kor sikerült elaltatni. Holnap biztos már nyugodtabbak lesznek a babáink!
12/13 anonim válasza:
Nálunk is voltak ilyen sírások.Pár kortyot szopizott és utána üvöltött úgy,hogy tiszta vörös volt a fejecskéje.Szerintem vagy sok levegőt nyelt és az állítólag nagyon tud fájni(infacol),vagy nem tud pukizni és az is nagyon tud fájni(gripe water),vagy talán a kaki bántja?.Egyébként nálunk sem húzta fel a lábát hasfájáskor,hanem megfeszítette magát,de remélem már jobban vagyok...
13/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a biztatast es a tippeket. Ha lesz megegyszer ilyen napunk, ki fogom probalni oket mindenkeppen. Este 90es 10 kozott elaludt a pici, es azota csicsizik, csak szopizni kelt fel parszor az ejszaka. En is sokkal kipihentebb vagyok es nyugodtabb is. Szep napot nektek mara!
2009. jan. 15. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!