8hónapos a babám, mikor ültethetem bele a bébikompba? Még nem ül magátol.
Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 10:58
11/18 anonim válasza:
SOHA
Nem kell nekik segédeszköz ahhoz, hogy megtanuljanak járni. Akik kompoztak, mind lábujjhegyen tanultak meg járni, és nem jól fejlődik az egyensúlyérzékük sem.
12/18 anonim válasza:
Utolsónak írnám, hogy én ugyan beleraktam a kisfiamat kompba, mint írtam napi max. 2x 15 percre, és nem jár lábujjhegyen. Gyönyörűen megtanult járni magától, 1. szülinapja előtt pár nappal tette meg az első lépéseket.
13/18 anonim válasza:
Soha nem mértem az időt, hogy meddig van benne és, hogy 15 perc megvolt e. Volt a kompban és kész, nem egy napig de naponta többször, hogy 10 percig vagy 30 percig azt nem tudom, de soha nem állt lábujjhegyen és a járás is szépen megy neki, egészséges gyerek. Aki nem akarja ne tegye kompba, aki pedig szereti tegye, ENNYI!
14/18 anonim válasza:
Csak azt nem értem, minek kompot venni, ha csak 7 és 10 hónapos kor között lehet használni napi 3x10 percre, és az ortopéd orvosok és gyógytornászok szerint kifejezetten káros is. Ha gyermekmegőrzésre kell, akkor ott van a járóka meg az etetőszék.
15/18 anonim válasza:
Hogy minek? Mert szerette. És mert utána meg járássegítőnek azt használta. 4000 Ft-ért vettem vaterán, szerinted ez földhöz vág? Ráadásul eltettük a padlása a következő gyereknek, hátha ő is szeretni fogja.
16/18 anonim válasza:
kislányom imádta,sokat volt benn.4 hónaposan felült,most 9 hónapos és megy.Akkor miért káros???Szebben fejlődik a mozgása mint bármelyik "nem kompos" gyereknek
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ!Én nem vettem a kompot ajándékba kaptuk.
2010. nov. 26. 07:25
18/18 anonim válasza:
2000 forintért vettem használtan és nem bébiszitternek használtuk, a gyerek szerette! A védőnőm és az orvosom sem kifogásolta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!