Jó így a napirendünk? :babóm 4és 6között ébred, szopi majd visszaalszik 9-10ig, szopi, játék, levegőn alszik kb1órát, majd dél fele megint szopi, játék, fél2felé alszik?
Figyelt kérdés
Kb.4ig ha nem kelti fel semmi,majd szopi,játék,kb fél 6fele elszunyókál 20percre,de nem mindig,fél7fürdés,7szopi,és olyan 8-fél9fele alszik.szerintetek jó?2010. nov. 25. 07:24
1/5 anonim válasza:
ha nektek igy a jo,akkor persze hogy jo napirend,mar miert ne lenne az.
nekunk meg mindig nincs napirendunk,csak kb vannak meg az idopontok,de nem eroltetem,majd kialakitja a gyerek.10hos
2/5 A kérdező kommentje:
4hónapos amúgy,csak érdeklődtem,hogy jó e?:)
2010. nov. 25. 09:06
3/5 anonim válasza:
Szia! Teljesen jó napirend, gondolom jobb lenne, ha kicsit később kelne, talán ha este később tennéd le, akkor igen, de szerintem ezt sem most, majd hónapok múlva. Én is törekedtem, hogy naponta 1x levegőn legyen ez általában 14.00 körül kezdődött és akkor sétáltam, órákat aludt a babakocsiban. Fürcsi előtt az én lányom is aludt még egyszer, de aztán ezt elhagytuk, ahogy nőtt. Most ő már 15 hós, 1 nagyon alszik 1 nap, napirendünk most is van, nem bánom 1 percig sem, hogy kialakítottuk.
Teljesen jól csinálsz mindent, ne aggódj!
4/5 A kérdező kommentje:
csak arra voltam kiváncsi,hogy nem alszik e sokat,vagy szopik keveset?
2010. nov. 25. 14:38
5/5 anonim válasza:
Az én babám most volt két hónapos, de pont ilyen a napirendünk. Azzal a kis különbséggel, hogy este 8kor van az utolsó szopi, de a többi időpont ugyanaz. szerintem teljesen jó ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!