Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fájhat 1 éves fiam hasa a...

Fájhat 1 éves fiam hasa a HA-s tápszertől?

Figyelt kérdés
9 hónaposan kapott először joghurtot, majd túrót is, de egy héten kb. 2-3-szor. Ekkor kellett a tápszer kiegészítés is az anyatej mellett, és mivel már tejterméket evett, sima beba pro2-t, majd 3-at ivott. A dokinéni a sűrű hígabb széklet és az ekcéma miatt javasolt tejmentes étrendet, ma HA-s tápszert adtam neki este. Úgy sírt utána, mint mikor 3 hónapos volt, ringatva aludt csak el, mint régen. Pedig már jóideje nem sírt elalváskor. Lehet, hogy a HA miatt? Vagy semmi köze hozzá, és fogjuk megint a fogára?
2010. nov. 24. 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:
lehet persze
2010. nov. 24. 21:48
 2/7 anonim ***** válasza:

én nem hiszem

ha fordítva kérdezted volna, akkor esetleg lehet, de szerintem olyan nincs hogy a sima tápszertől semmi baja, a HA-stól meg van

esetleg attól lehet hogy sokat ivott belőle, de magától a HA-tól szerintem nem

2010. nov. 24. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet, a lánykám semelyik tápszert sem bírta, úgyhogy kínlódhattam a fejéssel. Nem tudom ha nincs valamennyi tejem, mit adok neki, mert mindegyiktől fájt a hasa, pedig többfélét is próbáltunk. Pl. a Ha-t is! Ha a másikat megitta, akkor pedig az lehet a gond, hogy a HA-nak más íze van, állítólag nem olyan finom, kesernyésebb. Én nem kóstoltam meg őket, bevallom, de lehet.
2010. nov. 24. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:

tejmentes étrendbe hogy illik a tápszer? sehogy.

Sinlacot adj neki szerintem

2010. nov. 24. 22:58
 5/7 anonim ***** válasza:

A hasa bármilyen tápszer váltásnál fájhat, nekünk a 3. HA-s tápszer jött csak be, kettőtől ment a hasa és nyígott...

A HA-s tápszer nem teljesen tejmentes, csak jobban feldolgozott benne a tejfehérje és a tejcukor.

ha teljesen tejmenteset akarsz adni, akkor sinlac, bár annak az íze nem olyan jó.

2010. nov. 24. 23:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Fájhat bizony. Az én fiamnál is anno kipróbáltuk szinte az összes HA-s tápszert, mindtől ordított sajnos. Aztán a gyerekorvosunk egyszer csak a homlokára csapott, és írt egy sima tápszert. 2 nap múlva nyoma sem volt a hasfájásnak.
2010. nov. 25. 07:05
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát ez szuper :o/ Akkor lehet, hogy még pár napig próbálom, aztán ha nincs változás, maradunk a jól bevált normálnál.

Egyébként éjjel is 4-szer kelt a fiam, (pedig már rég nem kelt éjjel), mondjuk pár perc alatt vissza is aludt.

Reggelire is ha-st kapott, most semmi baja, de gondolom a reggel mindig más....

2010. nov. 25. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!